2777
2789
عنوان

سبک زندگی و تغذیه سالم

448 بازدید | 6 پست

هر بیماری از سردی مزاج ها شکل می گیرد اگه سردی بزنه به پا میشه رماتیسم بزنه به رحم میشه نازایی بزنه به مثانه میشه پروستات

در سفره غذا باید هم گرمی هم سردی باشه چون هرچیزی یک زوجی داره.

با تغذیه سالم انسان جسمش که سالم باشه روحش هم سالم میشه و اخلاق و رفتار بهتری خواهد داشت و در مسیر عمل صالح قرار میگیرد و استرس و خشم و ناراحتی ندارد.

طب سنتی اسلامی مجموعه درمان هایی است که امروزه رواج زیادی داره انواع برنامه ها و گروه هاست که جهت اطلاع رسانی مردم به کار میره اما باید توجه ویژه ای به علم مشاوران و کارشناسان داشت. درضمن بهره ای که دسترنج کارشناسان طب است که محصولات آرایشی بهداشتی گیاهی و ارگانیک ایرانی تولید کرده.

در این تاپیک به صورت علمی پاسخگوی سوالات شما عزیزان در این خصوص خواهیم بود سوالات خود را با ما در میان بگذارید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر مزاج سرد به گرم چقدر طول میکشه؟

سلام بستگی داره به میزان غلبه مزاج سرد یا گرم. ابتدا باید مزاج شناسی شوید . بدین منظور فرم مزاج شناسی باید پر کنید . می تونید  وارد این گروه شوید و فرم را پر کرده و در گروه یا برای این آی دی بفرستید 

طب سنتی اسلامی https://t.me/joinchat/Ba5l50U18rvSaRHN1bTwmg

Zahrateb14@

💠 #فرم مزاج شناسی

کافیه تصویرِ فرم را ذخیره کنید و با استفاده از امکانات تلگرام، و ضربه زدن روی تصویرِ قلم مو ، امکان نقاشی پیدا کنید. سپس روی گزینه های مورد نظر در فرم ضربه بزنید و فرم را پر کنید.

تغذیه و رژیم درمانی

دکتر میر حسین کاظمی :

رژیم های چاقی و لاغری

افزایش قد کودکان و نوجوانان

تغذیه دوران کودکی ، نوجوانی ، بزرگسالی و سالمندی

تغذیه ی دوران بارداری و شیردهی

تغذیه ی ورزشکاران

مشاوره ی تغذیه و ارائه ی رژیم های درمانی در بیماری های متفاوت

شماره تماس :

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816