2777
2789

برادرم چند وقتیه خیلی تو خودشه همش ساکته عین ادمای اعسرده مثل قبل نیست با بچه هامون خیلی اهل شوخی و بگو بخند بود ولی الان حدصله بچه خودشم نداره ولی ما زیاد پاپیچش نشدیم چون میدونیم که مشکل مالی داره ولی امشب تنهایی اومده بود خونه مامانم بهش گفته بود مامان یه مشکلی چند وقته دارم  نمیخواستم بگم ولی دیدم روزبروز بدتر میشم گفته بود چند وقته تو خواب میبینم یکنفر میاد در خونمو با کلید باز میکنه ومیاد خودشو میندازه روم و میخواد خفم کنه برای چند لحظه توخواب حس مردن بهم دست میده گفته قیافشو نمیبینم فقط هیکل خیلی درشتی داره گفته چندماهه یه شبم خواب راحت نداشتم 

از سرشب که مامانم زنگ زده فقط دارم اشک میریزم 😢😢😢😢میترسم برادرم دچار بیماریه روحی شده باشه توروخدا بگین چکار کنم کسی داشته همچین موردی؟؟؟؟

ممکنه بخاطر فشار روحی و عصبی باشه

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین علاجش چیه مامانم میگه قدیما با دعا درمان میکردن ولی من اعتقاد ندارم به اینچیزا بختک درمان پز ...

بھش بگید صاف نخوابہ و دلیلہ دیگش استرسہ متاسفانہ من کسی ام کہ با این مشکل رو بہ روام ھفتہ ایی یہ بار اینجوری میشم 

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )