2777
2789

سلام دوستان کسی بوده که کم کاری تیروئید داشته باشه و ریزش مو داشته باشه؟؟اگه اره برای درمان ریزش موهاتون چی استفاده کردین؟؟؟

بكي از عوارضش همينه،تنها راهش اينه كه داروهاتو بموقع و درست مصرف كني ،هر شش ماه هم ازمايش بدي و دكتر ...

داروهامو به موقع مصرف میکنم چهارساله دارم دارو میخورم.الانم کنترل شده سه ماه یک بار هم آزمایش میدم ک همیشه نرماله،دیگه نمیدونم چرا موهام میریزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چرا پس از من قط نمیشه . من که همه چی خوردم زینک آهن کلسیم ویتامین دی اکوفن بیوتین هیرویت😔😢

منم الان ریزش دارم ولی دیگه نمیدونم چکار کنم😐😢 .ولا این چیزهایی ک خوردی زود ریزشو خوب میکنه ولی چرا برا شما جواب نداد..؟؟

منم الان ریزش دارم ولی دیگه نمیدونم چکار کنم😐😢 .ولا این چیزهایی ک خوردی زود ریزشو خوب میکنه ولی چر ...

همه میگن باید تیروییدت کنترل شه تا ریزش موت خوب بشه ولی چهارماهه دارو میخوردم مشکلاتم رفع نمیشه .تو این چهار ماه ۱۳ کیلو اضافه شدم یبوستی مداوم بودم تمام موهای نازنینم از ریشه ریختن😢😭

همه میگن باید تیروییدت کنترل شه تا ریزش موت خوب بشه ولی چهارماهه دارو میخوردم مشکلاتم رفع نمیشه .تو ...

خوب شاید هنوز تیروئید نرمال نشد پیش یه دکتر خوب برین ک زود درمان بشین‌؟؟طبع تون چی هست؟؟پیش طب سنتی برین ..

خوب شاید هنوز تیروئید نرمال نشد پیش یه دکتر خوب برین ک زود درمان بشین‌؟؟طبع تون چی هست؟؟پیش طب سنتی ...

دقیقا نمیدونم طبعم چیه. ولی گرمیجات زیاد خوردم مثل شیره انگور و مغزیجات .شما سونو از گردن هم رفتید؟آیا لازم نیست سونو از گردن برم ؟حس میکنم ورم داره گلوم،دکترم چیزی نگفت 

دقیقا نمیدونم طبعم چیه. ولی گرمیجات زیاد خوردم مثل شیره انگور و مغزیجات .شما سونو از گردن هم رفتید؟آ ...

نه سونو انجام ندادم...تاپیک قبلیتون‌خوندم ک میگین احساس خفگی دارین .حتما برین سونو انجام بدین شاید تیروئیدتون ورم کرده .چون غذه های لنفاوی هستن حساسن .اگه پیش یه دکتر غدد خوب برین زود خوب میشین ..ان شاء الله که زود خوب میشی😍😍

دقیقا نمیدونم طبعم چیه. ولی گرمیجات زیاد خوردم مثل شیره انگور و مغزیجات .شما سونو از گردن هم رفتید؟آ ...

من طبعم سرد خشک هست ریزشم بیشتر بخاطر سردی بدنم هست..باید همیشه گرمیجات بخورم..ریزش طبع سرد تو فصل پاییز زمستان بیشتر میشه