2777
2789
عنوان

تزریق فیلر برای تیرگی زیر چشم

34471 بازدید | 65 پست

سلام بچه ها من زیر چشمام خیلی سیاهه نمی دونم چه درمانی یا کدوم دکتر پوست برم کسی تجربه ای داره تزریق فیلر زیر چشم رو فیلم هاشو دیدم ترسناک بود به نظرم

تهرانم کسی دکتر پوست رفته برای تیرگی دور چشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل منم هست کسی راهی میدونه؟

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

بچه ها لطفا یک دکتر پوست باسه هایفوتراپی هم به من معرفی کنید که قیمتش منصفانه باشه.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بچه ها لطفا یک دکتر پوست باسه هایفوتراپی هم به من معرفی کنید که قیمتش منصفانه باشه.

ببین هایفو برای بالای 40ساله کلینیک عرفان اگه غربی تعریفشو شنیدم اگه تنظیمش درست نباشه باعثه لاغری صورت می شه