الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 38 ساله هستم ولی دکتره گفت برای شما هم میشه. توی سایتش کامنت گذاشتم جواب داد. من فکر کردم برای دهه 30 و 40 هست. اخه هایفو هم خودش به سه لایه میره بستگی داره کدوم لایه رو بزنه.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
واسه چی میخای بری من سی دو هستم میخاسم ابروم باهاش بکشم بالا خخخدکترگفت نمشه زوده هنوز
خب پس چه کنم دوست دارم پوستم شادابتر بشه . البته یه دونه ماسک الارو گرفتم که واقعا پوستم رو لیفت میکنه و خیلی خوب روشن و تمیز ولی دلم میخواد یه جورایی پوستم رو بازسازی کنم. بوتاکس خوشم نمیاد چهره آدم پلاستیکی میشه البت اکثر دکترهای مرد خودشون بوتاکس میکنند.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
واقعیتش نمی دونم پوست و مو رو سرچ کردم تو اینستا چند تا دکتر اومد چند تاشون که خانم بودن فیلم گذاشته بودن فقط گودی چشمشو تحقیق کردم برو یه سرچ کن ببین چی پیشنهاد دادن