2777
2789
عنوان

تزریق فیلر برای تیرگی زیر چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 34477 بازدید | 65 پست
اره منم فیلمشو تو اینستا دیدم با سوزن تزریق می کنن زیر چشم ترسیدم 

اره خب واقعا ریسکه.من ژل لب زدم هرروز دارم خودمو لعنت میکنم همش گلوله شده تو لبم بهترین دکترم رفتم پول بیشتری هم دادم که بهترین ژل رو برام بزنه😕

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هایفو بالای چهل جواب میده ها.

من 38 ساله هستم ولی دکتره گفت برای شما هم میشه. توی سایتش کامنت گذاشتم جواب داد. من فکر کردم برای دهه 30 و 40 هست. اخه هایفو هم خودش به سه لایه میره بستگی داره کدوم لایه رو بزنه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

پس توی سن من چی خوبه؟؟ البته من چهره م خوشبختانه جوانتر به نظر میاد ولی دوست دارم پوستم شادابتر بشه

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من 38 ساله هستم ولی دکتره گفت برای شما هم میشه. توی سایتش کامنت گذاشتم جواب داد. من فکر کردم برای ده ...

واسه چی میخای بری من سی دو هستم  میخاسم ابروم باهاش بکشم بالا خخخدکترگفت نمشه زوده هنوز 

پس توی سن من چی خوبه؟؟ البته من چهره م خوشبختانه جوانتر به نظر میاد ولی دوست دارم پوستم شادابتر بشه

واسه شادابی 😕نه بابا واسه چین چروکای خفن خوبه.ارزش نداره هشتصد تا یک نیم بدی واسه شادابی خخ

واسه چی میخای بری من سی دو هستم  میخاسم ابروم باهاش بکشم بالا خخخدکترگفت نمشه زوده هنوز

خب پس چه کنم دوست دارم پوستم شادابتر بشه . البته یه دونه ماسک الارو گرفتم که واقعا پوستم رو لیفت میکنه و خیلی خوب روشن و تمیز ولی دلم میخواد یه جورایی پوستم رو بازسازی کنم. بوتاکس خوشم نمیاد چهره آدم پلاستیکی میشه البت اکثر دکترهای مرد خودشون بوتاکس میکنند. 

من میخوام برم بوتاکس ابروام خیلی افتاده شدنه .بنظرت لیفت کنم بهتر نیست؟

واقعیتش نمی دونم پوست و مو رو سرچ کردم تو اینستا چند تا دکتر اومد چند تاشون که خانم بودن فیلم گذاشته بودن فقط گودی چشمشو تحقیق کردم برو یه سرچ کن ببین چی پیشنهاد دادن