2777
2789
عنوان

عمل بینی اهواز

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 20 پست
خوب الان ۶ تومنی هس  ولی من بیشتر آشنا دوستام عمل کردن خدایی چقد ارزون  و خیلی هم شیک و ...

الان خوش خلقی هم پروازیه یه پاش اینجاس یه پاش تهران 

کلا دکترایی که معروفن مردم حاضرن هر قیمت نجومی هم بگه پرداخت کنن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارشو دیدی؟ بنظرمن قشنگ عمل میکنه فقط اگه پره ی بینی رو نده عقب عالی تر میشه

راستش من از بینیای عملی اصلا خوشم نمیاد. پزشکای ایرانی با توجه به درسی که میخونن، همه در یک فرم و قالب انجام میدن.

دوست من ریسک نکرد، تهران عمل کرد. فکر میکنم اون بهترین مدلی بود که من دیدم تا الان

🔐قفلی که خودت بازش نکنی، کسی واست باز نمیکنه ツ📎
راستش من از بینیای عملی اصلا خوشم نمیاد. پزشکای ایرانی با توجه به درسی که میخونن، همه در یک فرم و قا ...

اسم دکترش رو میگی عزیزم؟من یه کلنیک تو تهران پیدا کردمه خیلی کارشون عالیه حدود هفت تومن هزینشه اونم عالیه .کلینیک محدود

خدایا شکرت 
راستش من از بینیای عملی اصلا خوشم نمیاد. پزشکای ایرانی با توجه به درسی که میخونن، همه در یک فرم و قا ...

پیش کی عمل کرد؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.