2777
2789
عنوان

قانون جذب نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واییی 😧😳😳چقد بد ....ولی چقد عالی جذب کردی ....چجوری جدب شد؟؟با نامه؟کجا گذاشتی نامرو؟؟

هیچی یجاخوندم نوشته بود نامه بنویسیدانگاری که دارید یه چیزی روسفارش میدید ومطمئن باشیدبهش میرسیدمنم نوشتم دوماه بعدش باهمون مشخصات اومد خواستگاریم ولی کامل کامل شبیه نبود ولی خوب بود قبول کردم حتی باورت میشه اسمشم حدس زدم وقتی مادرش گفت اسمش اینه داشتم شاخ درمیاوردم😢😢😢😢

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
هیچی یجاخوندم نوشته بود نامه بنویسیدانگاری که دارید یه چیزی روسفارش میدید ومطمئن باشیدبهش میرسیدمنم ...

واییییییی عجب جذبی کردی....یه سوال فقط همین یه مورد بود؟؟؟یا بازم چیزی جدب کردی؟؟و اینکه یهو پسره بدون اینکه بشناستت اومد خواستگاری؟؟

واییییییی عجب جذبی کردی....یه سوال فقط همین یه مورد بود؟؟؟یا بازم چیزی جدب کردی؟؟و اینکه یهو پسره بد ...

نه من فقط همینوانجام دادم ولی عزیزم ازخدابخواه هرچی واست صلاحه سرراهت قراربده من جذبش کردم ولی چه فایده...نه همسایه ی قدیممون بودن میدونستم پسرداره دم بخت ولی ندیده بودمش

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من قبلا واسه فرشته ها نامه مینوشتم  ولی ترسیدم موجودات دیگه جذب بشن دیگه ننوشتم

منم از همین میترسیدم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من قبلا واسه فرشته ها نامه مینوشتم  ولی ترسیدم موجودات دیگه جذب بشن دیگه ننوشتم

وای چه ترسناک😑من یه دفتر خاطرات دارم توش هم خاطره هم خواسته هس امکان داره بخونن😕😑😑😑