2777
2789
عنوان

قانون جذب نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 89 پست
بله هرخواسته ای یه فرشته ای داره. خواستت به فرشته بنویس و آخر ازش تشکرکن. یکم گستردست این موضوع و بح ...

واییی چقد باحال😂😂مثلا اگه یه پول درس حسابی بخوایم باید با همین صراحت بگیم بهش؟؟😆😆یا اینکه مودبانه بگیم و پیچ و تاب بدیم؟؟یا مثلا بخوایم تو قرعه کشی برنده بشیم؟؟یا ارزوی یه کار خوب؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا بچه ها همچین گفتن دلم ریخت😢😢

نه نگران نباش. انرژی منفی نفرست و مثبت به این قضیه نگاه کن. این بحثا اصلا اصلا هیچ ربطی به جن و دعا وسحرواینا نداره. اصن چیزه جداست.

نه نگران نباش. انرژی منفی نفرست و مثبت به این قضیه نگاه کن. این بحثا اصلا اصلا هیچ ربطی به جن و دعا ...

اصلا ناخوداگاه توذهن ادم میمونه این حرف بچه ها و میترسم جذب شه😂😂لعنتی من جذب هام واسه چیزی هایی که میترسم صد در صد اتفاق میوفته

نه نگران نباش. انرژی منفی نفرست و مثبت به این قضیه نگاه کن. این بحثا اصلا اصلا هیچ ربطی به جن و دعا ...

نمیشه توضیح بدین برامون؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
واییی چقد باحال😂😂مثلا اگه یه پول درس حسابی بخوایم باید با همین صراحت بگیم بهش؟؟😆😆یا اینکه مودبان ...

نه خیلی خودمونی باش. فقط نامه سه قسمت داره که رعایت کنی بهتره. ایشالا نتیجه بگیری ولی همه اینا خواست خداست. هرخواسته ای داری میشه نوشت. ولی هرخواسته یه نامه جدا. مثلا همه خواسته هات تو یک نامه ننویس.

انقد پیچیده وگستردست که اصن اینجا نمیشه گفت و قابل نوشتن نیست

چه ها یه سوال شده مثلا تو چند ماه یسری مشکلات پشت هم براتون اتفاق بیوفته....؟؟اینا نشونه چیه؟؟

چه ها یه سوال شده مثلا تو چند ماه یسری مشکلات پشت هم براتون اتفاق بیوفته....؟؟اینا نشونه چیه؟؟

به نظرم جواب همه این سوالات تو اون کانال آقای افلاکی میگیری. دقیقا میگه چرا اینطور میشه و چیکارکنی حلشون کنی.

به نظرم جواب همه این سوالات تو اون کانال آقای افلاکی میگیری. دقیقا میگه چرا اینطور میشه و چیکارکنی ح ...

سلام کانال آقای افلاکی رو چجوری پیداکنیم؟ لینک که نمیشه اینجا گذاشت اسم کانال رو بگید بی زحمت سرچ کنیم ممنون💖

خنثی بدون امضا...