سلام من هفته سی و هفتم دکترم برگه بستری داده گفته تا یازده آذر سزریان برو بیمارستان البته بی حست میکنن چون عوارضش کمتره من خیلی میترسم به نظرتون بی حسی بهتره یا بیهوشی چون شنیدم بی حسی خیلی بعدش مراقبت داره و کمردرد و سردرد میاره قبلا سزریان شدم و بیهوش بودم و بعدشم هیچ مشکلی نداشتم الانم پارتی دارم که بگم بی هوشم کنن حالا کسی بوده بیحسی بگیره برا عمل؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کیست تخمدانمو با بیهوشی عمل کردم حدود 2 ساعت بیهوش بودم بعدشم همه چی عالی بود فقط پس فرداییش یه تب و لرز یکساعته گرفتم
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
منم بي حسي بودم مشكل سردرد و كمر درد نداشتم، البته الان يكم موقع ظرف شستن كه سر پا ام و زماني كه پياده روي كنم كمر درد ميگيرم من حدود يه ماهه كه زايمان كردم، به نظرم اگه طبيعي زايمان كني چه بهتر اگه شرايط من خاص نبود هيچ وقت سزارين نميكردم😑
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
من هر دوشو انجام دادم بیحسی از کمر هم هیچی حس نمیکنی فقط موقع دارن بچه درمیارن تکو تکون میدن یجوری میشی وگرنه هیچ مشکلی نداره تو دنیا از من ترسو تر وجود نداره خیالت راحت اگه میخوای بیحسی بگیری ترس نداره
مارال جان یازده آذر دقیقا چند هفتت میشه که سز زدن برات...طبق سونو باید چندم زایمان میکردی؟
راستش بخوای من اصلا نمیدونستم نباید تکون بخورم دراز کشیده بودم چند ساعت ولی سرم این و اونور میکردم برای بیحسی مشکلی برام پیش نیومد ولی بیهوشی سردر گرفتم برای یک هفته و همون شب اول هم حالت تهوع شدید داشتم