2777
2789
عنوان

مامانایی که سزریان انجام دادن با بی حسی بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیست تخمدانمو با بیهوشی عمل کردم حدود 2 ساعت بیهوش بودم بعدشم همه چی عالی بود فقط پس فرداییش یه تب و لرز یکساعته گرفتم 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

منم بي حسي بودم مشكل سردرد و كمر درد نداشتم، البته الان يكم موقع ظرف شستن كه سر پا ام و زماني كه پياده روي كنم كمر درد ميگيرم من حدود يه ماهه كه زايمان كردم، به نظرم اگه طبيعي زايمان كني چه بهتر اگه شرايط من خاص نبود هيچ وقت سزارين نميكردم😑

نه خیلی سخت میگیرن

وای چه بد 

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من هر دوشو انجام دادم بیحسی از کمر هم هیچی حس نمیکنی فقط موقع دارن بچه درمیارن تکو تکون میدن یجوری میشی وگرنه هیچ مشکلی نداره تو دنیا از من ترسو تر وجود نداره خیالت راحت اگه میخوای بیحسی بگیری ترس نداره

مارال جان یازده آذر دقیقا چند هفتت میشه که سز زدن برات...طبق سونو باید چندم زایمان میکردی؟

مارال جان یازده آذر دقیقا چند هفتت میشه که سز زدن برات...طبق سونو باید چندم زایمان میکردی؟

21 آذر طبیعی برام زده ولی من سزریان قبلیم گفت نهایتا تا آخر سی و هشت هفته نگه ات میدارم

سونو یه هفته عقب تر نشون داده اتفاقا از دکترم پرسیدم گفت طبق تاریخ پریدت سزریانت میکنم کاری به سونو ندارم

بعدش چندساعت تکون نخوردی ؟ سرتون میشد بالا بیاری؟

راستش بخوای من اصلا نمیدونستم نباید تکون بخورم دراز کشیده بودم چند ساعت ولی سرم این و اونور میکردم برای بیحسی مشکلی برام پیش نیومد ولی بیهوشی سردر گرفتم برای یک هفته و همون شب اول هم حالت تهوع شدید داشتم

سردرد نداشتی تکون میتونستی بخوری؟

اره بابا 

بخدا تو اتاق عمل هییییچی نفهمیدم بهوش بودم همه چیو میدیدم وقتی بچمو بهم نشون دادن همه چی یادم رفت...

من۲۱سالمه دوتا بچه دارم سز شدم

ضمنا بدن با بدن فرق داره ها

🦄you're the most expensive  thing that I have