2777
2789
عنوان

مامانایی که خیلی بچشونو شیک و تمیز نگه میدارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 45 پست

يه روز درميون حمام ميبرمش

هميشه لاي چيناي پاشو گردنشو پودر ميزنم

بعده حمام هميشه لوسيون ميزنم بهش

هرروز لباسشو عوض ميكنم

٤ ساعت يبار پوشكشو تعويض ميكنم 

لباساي خونه و بيرونشم جداس از هم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

منم هرروز عوص میکنم لباساشو...حمامم الان هفته ای ی بار میبرمش ..اخه همش میترسم سرمابخوره.

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه روز درميون حمام ميبرمش هميشه لاي چيناي پاشو گردنشو پودر ميزنم بعده حمام هميشه لوسيون ميزنم بهش ...

عزیزم ی روز در میون بچه رو حمام میبری ...چربی پوستش رو نابود میکنیا...ب جای لوسیون هم روغن بادوم تلخ اینا بزنی خیلی بهتره تا مواد شیمیایی.

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

دوماه که معمولا تمیز هنوز غذا خور نشده . من که چدن بچم بالا میاورد بعد هر بار شیر خوردن شاید روزی 10بار لباس عوض میکردم خخخ پیش بند و بقیه چیزا جواب گو نبود . 

خو همیشه تمیز بود. . 

بعدم که غذا خور شد شرطیش کرده بودم که فقط باید حایی واسش میزارم غذا بخوره و راه نره و پشلند ببنده خودشم بدش نیومد دستاش کثیف بود نگه میداشت تا نمشستم دست بردار نبود .

به نظرم خیلی به رفتار مادر ربط داره . خیلیی .

تا چجوری بارش بیاره . 

وقتی کوچیک بود هفته ای دوبار.الان چون موهاشم بلند شده تا 3باردرهفته میبرمش.روزی 2تا3بار لباساشو عوض میکنم سعی میکنم لباس تو خونه ای وراحتیش هم شیک وخوشگل باشه گیرموهای خوشگل وناز براش میزنم

من هروز حموم میبرم تابستونا الان یک روز در میون لباسم هر روز عوض میکنم گاهی پیش میاد روزی دوبار

بچه ت چندوقتشه نکن این کارو ساییدی بچه رو که😣 

نوزاد دوهفته یکبارم بره کافیه اخه نوزاد که عرق نمیکنه یا بوی بد نمیگیره گناه دارن😢

خداجونم شکرت😍
دقیقا منم بعد هر وعده و میان وعده باید عوض کنم 😓😓😓😓

من خودم اونجوری احساس ارامش میکنم به به بعدشم موهاشو شونه میکنم لوسیون میزنم مثل گل میشن  

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد