2777
2789
عنوان

مامانایی که خیلی بچشونو شیک و تمیز نگه میدارن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 45 پست

بستگی داره بچه ت توپول باشه یا لاغر، توپولا همیشه کثیفن و زیر گردن و چونشون پر از چرک میشه اما لاغرا تمیزترن معمولا. بچه رو دو هفته یه بار باید ببری و تابستون بیشتر، بعد حموم خشکش کن و موهاشو شونه بزن. اگه میخواستی بری جایی و دیدی زیر گردنش چرک جمع شده اول تمیز کن بعد برو، هر سه چهار روز وقتی خوابه ناخنشو بگیر.

لباساش همین ک کثیف میشه بشور تا لکه نندازه و موقع غذا پیش بند ببند بهش و غذاشو ک خورد دست و صورتو بشور و خشک کن و موهاشو شونه بزن بزار بازی کنه، پیش بندش هم ببر بشور.همیشه حداقل دو دست لباس تمیز توی ساک داشته باش ک اگه موردی پیش اومد لباس داشته باشی، لباسایی ک خوبن رو بزار واسه مهمونی و وقتی میری جایی و توی خونه خودتون لباسای معمولیش رو بزار. لباس براش جنس خوب بخر ک رنگ و روش نره یا گلوله گلوله نشه، سعی کن جوراب و بلوز شلوار و کلاهش و اکه دختره تل و گیره موش هماهنگ باشه رنگاش

بچه ت چندوقتشه نکن این کارو ساییدی بچه رو که😣  نوزاد دوهفته یکبارم بره کافیه اخه نوزاد که عرق ...

الان هجده ماهشه

من مواد شوینده استفاده نمیکنم که هر بار 

اتفاقا پوست صورتسم خیلی خشک و قرمزه روغن طبیعی میزنم به بدنش و پاهاش ولی باید ببرم از واجباته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه که معمولا تمیز هنوز غذا خور نشده . من که چدن بچم بالا میاورد بعد هر بار شیر خوردن شاید روزی 10 ...

بچه ت وزن گیریش خوبه؟ خوب غذا میخوره؟ چند وقتشه؟ در اینده وسواس نگیره!منم یه مدت مثل تو بودم ولی کمبود وزن گرفت، دکترش گفت بزار با غذاا بازی کنه و بزار خودش بخوره، دیدی نمیخره دنبالش کن، الان خیلی خوب شده و من حساس نیستم ، قبلنا کثیف میخورد الان اصلا لباسشو کثیف نمیکنه و یاد داره با قاشق بخوره ، ۱۵ ماهشه الان

بچه ت وزن گیریش خوبه؟ خوب غذا میخوره؟ چند وقتشه؟ در اینده وسواس نگیره!منم یه مدت مثل تو بودم ولی کمب ...

الان پسرم 5سالشه . نه اصلا کلا اذیت نکرد واسه خوردن شکمو بود خخخ 

خدا کنه این یکیم اونحوری باشه .

عزیزم من دخترم تو اون سن بود یک روز در میان میبردم حموم بیست دقیقه قبل از حمام لختش میکردیم کامل بدنش رو با روغن زیتون ماساژ میدادیم لخت میزاشتیم کنار شوفاژ باشه دقیقا تو همین فصل بود بعد حموم هیچ چیزی به تنش نمیزدم تا پوستش نفس بکشه .

دقیقا سر ساعت 1 ظهربچه رو حمام کن .

اینها چیزهایی بود که متخصص دخترم بهم گفت و خدا رو شکر خیلی زود شپل مپل شد .

دمای خونتم همیشه رو 27 باشه مرکز خونه بچه سرما نمیخوره .

لباسم بستگی به بچه داره من دخترم رفلاکس داشت بالا میاورد روزی چندین بار عوض میکردم .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤

واقعا؟ چقدر لباس بچه هاتونو عوض میکنی منم نی نیم45 روزشه هفته ای1بارحمام بعد هر بار پی پی ازکمر به پایین شسته گاهی هم دست وصورتشو میشورم لباساشم اگر جیشی یا پی پی ای نشه 2،3روز 1بار

همشم مث دسته گل مرتبه وبو خوب میده

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

من پسرم ۴ ماهشه هر دوسه روز حموم میبرمش یروز درمیکن لباساشو عوض میکنم اخه هم دندون داره درمیاره اب دهن میریزه هم شیرم میخوره میریزه رو لباسش یوقتا. هرروز صبح دست و صورتو پاهاشو میشورم چون عرق میکنه لای انگشتاش کثیف میشه بعضی موقع هام روزی دوبار میشورم.مو ک نداره ولی همون یذره رو براش برس میکشم.

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
يه روز درميون حمام ميبرمش هميشه لاي چيناي پاشو گردنشو پودر ميزنم بعده حمام هميشه لوسيون ميزنم بهش ...

عزیزم پودر بچه تو خیلی از کشورا ممنوع شده و اگه الان بزنین تو گوگل میبینین چه ماده خطرناکی هست

عزیزم ی روز در میون بچه رو حمام میبری ...چربی پوستش رو نابود میکنیا...ب جای لوسیون هم روغن بادوم تلخ ...

لوسيونش بهترين لوسيونه عزيزم

نه دخترم يه روز درميون موهاش چرب ميشه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏