2777
2789

بچه من ۲سالشه و اخلاقش طوریه که یچیزی بخواد انقد تکرار میکنه و گریه میکنه و بعضی اوقات منو باباشو میزنه تا بدی بهش.بعضی وقتا میگم بذارم گریه کنم و محلش نذارم تا ازسرش دربیاد و عادت نکنه هرچی میخواد بدم بهش.از یه طرفم میگم لجباز و بد میشه اخلاقش و زودی میدم بهش هرچی بخواد.بچه ها شما چطورن؟شما چکارمیکنید اینطور مواقع؟بنظرتون چه راهی درسته؟

اينجور مواقع يا اصلا بهش نده،يا بهش بگو الان نه،و بزار يكم بگذره و بعد بهش بده.بنظرم از دو سالگي به بعد بچه گاهي بايد نه بشنوه و گاهي هم انتظار بكشه.البته بعضي خواسته هاشم بلافاصله واسش برآورده كن.

یه روز خوب میاد

باید بهش بی توجهی کنی که کار خیلی سختیه بگی تا وقتی گریه میکنی من صدات رو نمیشنوم و به کارای خودت برسی خودش اروم میشه و میاد سراغت

اگه بلده حرف بزنه روش بالا ج میده اگر نه جیغ زدنش بخاطر اینه که حرف نمیزنه

در هر حال باید سختیش رو به جون بخرید و به نیازش پاسخ ندید میتونید بغلش کنید تنهاش بذارید و.... وتا وقتی اروم نشده چیزی که میخواد رو بهش ندید

این روش روی پسر من به شدت ج داد

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید بدی.من 1جای مشخص قرار داده بودم هروقت گریه میکرد میگفتم برو اونجا هرقدر خواستی گریه کن بعد پاشو بیا.فداش بشم چقدرم حرف گوش کن بود .خودش میرفت میشست اونجا گریه میکرد.ولی کم کم از سرش افتاد واسه هرجیزی گریه نکنه

نباید بدی.من 1جای مشخص قرار داده بودم هروقت گریه میکرد میگفتم برو اونجا هرقدر خواستی گریه کن بعد پاش ...

دلم میسوزه گریه میکنه ولی خب حرصمو درمیاره کاراش

ببین باید از الان متوجهش کنی که همیشه قرار نیست هر چی که اون میخواد اتفاق بیفته.

پسر خواهرشوهر منم همینطور بود، همیشه به حرفش گوش کردن الان پنج سالشه وقتی میرن بیرون واسه یه خوراکی یا اسباب بازی جوری گریه میکنه و به غش و ضعف میفته که دیگه مجبورن واسش بخرن، اگرم بیان خونه و نخرن انقد اعصابشونو خورد میکنه که نهایتا باید بگیرن واسش.

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم