2777
2789

دیروز تاپیک زدم داشتم میرفتم بیمارستان..

سرکلاژم باز نشده بود هنوز... اومدم بیمارستان معاینه کردن گفتن رحمت تحت فشاره..سرکلاژ رو باز کردن .. بعد اینقد انگشت کردن الان شده دوسانت... انقباض هم دارم اما خب دیروز بیشتر داشتم...الان خیلی کمتره.. دیروز هر هشت دقیقه انقباض داشتم..

خیلی میترسم .. یعنی امکان داره تا ۳۷هفته بمونم؟؟؟ آخه شکمم خیلی کوچیکه .. دست زدن گفتن بچه ریزه.. سونو اخرمم مال ۲۸هفته س ک یک و صد بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب بخش زایمان بودم... اینقد ک داد میزدن از درد موقع زایمان وحشت کردم...دعا کنین یه چیزی بشه منو سر ...

عزیزم اگرقراربرطبیعی باشه حتماخداتحملش رودروجودت قرارداده....ان شاء الله زایمان طبیعی راحتی داشته باشی...

چرا انقد زود

از اول احتمال زایمان زودرس داشتم .. طول سرویکس هم کم بود سرکلاژم کرده بودن گفته بودن دهانه رحمم نرم و حساسه بچه اگر وزن بگیره نمیتونه تحمل کنه و ممکنه زایمان زودرس کنم

آره هی نیومدن معاینه میکردن ک ببینن دوسانت بیشتر شده یا نه...اول یه سانت بودم سرکلاژ رو ک باز کردن ش ...

ان شاءالله نی نی هرموقع ک ب صلاحه سالم ب دنیا بیاد عزیزم

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜