2777
2789
عنوان

شب خوای عشق سابقمو دیدم

940 بازدید | 85 پست

از بچگی عاشقش بودم، خ دوسش داشتم ولی فکرشم نمیکردم ک اونم منو دوس داره😢

وقتی با شوهرم دوس بودم فهمیدم دوسم داره و اونوقت دیگ خ دیر بود!

اونایی ک تاپیکای قبلیمو خوندن میدونن سه روزه با شوهرم قهرم و دو شبه جدا میخوابیم

دیشب خواب اون اقا رو دیدم

داش برام تو جمع گیتار میزد😢 ولی وقتی رسید ب جای قشنگش دو تا تارش کنده شد😕

بهم گف نرو، بشین، درستش میکنم😭😭😭 

چ شب خوبی بود

کاش بیدار نمیشدم

(البته اون اقا الان ازدواج کرده، سوعه تفاهم نشه)

شمام از این خوابا میبینین؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
زيييييياد😞😞😞😞😞😞

😭😭😭😭😭

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلییییییی خواب عشق قبلیمو میبینم😣😣😣😣

بعدش عذاب وجدان نمیگیرین؟ اخه من یکم عذاب وجدان گرفتم😖

هر کسی ممکنه ببینه ایناخواب شیطانی هستن که نباید زیاد توی فکرش باشی ..هر دومتاهل هستین و حتی فکر کردن بهش کار درستی نیست اگه توی خوابتون هم میاد باید فراموش کنین 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
بله زیاد میبینم

من زیاد نمیبینم

شاید دفعه دوم یا سومه تو این چهار سال ک خوابشو میبینم

ولی هربار دلم خون میشه چون اکثرا وقتی با شوهرم قهرم خوابشو میبینم!

من خواب نمیبینم ولی عشقم(که الان نیس)از اقوام شوهرمه😠😠😠اقوام نزدیکش

هی میبینیش؟

اون اقا هم از اقوام نزدیک منه😞