2777
2789
عنوان

دعاکنیدبچه دارشم

74 بازدید | 5 پست

تاحالادوبارسقط کردم خیلی بچه دوست دارم دعاکنیدبازم حامله شم چون دکتر گفت مشکلی نداری حامله شدی بیاقرص بدم ازسقط جلوگیری کنه امامن چون عادت ماهانه نامنظم دیرباردارمیشم دعاکنید

تعداد رای : 10
نظرسنجی
دعا میکنم
8
80%
برات صلوات نذرکردم
2
20%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم. تو عم برام یه صلوات بفرست

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من برات دعا کردم صلواتم دادم عزیز. توام دعام کن دلم خونه .25 سالگی یائسگی زودرس گرفتم 31 سالمه تازه عقد کردم همسری از ارتفاع افتاده چند سال پیش عمل شده و ارتباطم درست نمیتونم بگیرم ازهمه چی محرومم . دعام کن گلم