2777
2789
عنوان

درد بعد از سونو آنومالی

1077 بازدید | 13 پست

سلام خانوما امروز صبح رفتم سونو انومالی بیمارستان مفرح اول بگم که وااااقعا افتضاح بودیه دونه عکس از بچه ندادن بچه رو ببینم فقط توضیحات نوشتن بعد خیلی فشار اورد موقع سونو گرفتن واقعا دردم گرفت بعد راه میرفتم تیر میکشید الان اومدم خونه خوابیدم چند مین یه بار تیر میکشه ول میکنه ممکنه آسیبی رسیده باشه به نی نی م به دکتره که گفتم گفت چیزی نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیز، من سر سونو ان تی سونو گرافی خنگ این کارو کرد، انقدر فشار میداد، استراحت کن خوب میشی، همیشه اینطور سونو هارو برو یه جا که دستگاههاشون مدرن باشه و بار علمی خودشونم خوب که مجبور نشن ،انقدر دستگاه رو دلت فشار بدن، ان تی دکتر اونجا فرستاد وگرنه امکان نداره تحت هیچ شرایطی باز اونجا برم

سمت چپ ناف البته کنار ناف نه ها یه کم پایین تر و به صورت یه خط تا پایین ترش تیر میکشه

سرویکست چند بود؟ جفت پایین نبود؟

پیاده روی زیاد کردی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

تو ان تی به من فشار اوردن اما برا همه اونجا همین بود اما انومالی عالی بود تو رسالت

من ان تی و رفته بودم جای خصوصی با همین قیمت بیمارستان دقیقا کلی عکس از بچه بهم دادن مانیتورش واضح و درشت جلو چشمم بود من امروز تقریبا اصلا ندیدم بچه رو اونم از وضع سونو گرفتنشون

31 بود نه همچین چیزی نگفت  نه فکر نکنم گاهی بیشتر از این پیاده روی میکردم

استراحت کن بیشتر خوب میشی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد