2777
2789
عنوان

نماز یا لاک؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 99 پست
فتوای جدیده؟لاک گناه داره؟😶

نه فتوای جدید نیست هر چیزی که باعث جلب توجه نامحرم بشه گناه داره لاک هم خب همینجوره حالا من خودمم رعایت نمیکنم لاک میزنم ولی نمیشه که سرخودمونو گول بمالیم بگیم گناه نیس

روح عزیزانم رو شاد کنید با یک صلوات  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من همیشه بالاک نمازو قرآن میخونم موهامم بیرونه وآرایشم دارم بیرون رفتنی. اعتقاد من ب اینه هرکی هرجوری با هردین و مذهب و زبان و با شیوه های مختلف با خدا در ارتباط باشن. ی لاک نمیتونه بین منو خدا فاصله بندازه. اگ خدا نمازو دعای منو نمیپذیرفت حضورشو تو زندگیم حس نمیکردم. یکی فقط میگه خدایا شکرت، یکی هم همیشه سرسجاده و قرآن ب دسته

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
گلم منم مثل شما بودم و لاکو ترک کردم و فقط دوران پریودی لاک میزنم چون نماز برا آخرتمونه اما لاک گناه ...

ببخشید دوستم گفتی لاک گناه داره؟؟یعنی لاک زدن گناهه؟؟

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها 
با احترام به عقاید همگی.من معتقدم خدا به ایمان قلبیت کار داره نه به یه ذره رنگ رو ناخنت

ایمان سه جزء داره خواهری

اعتقاد به قلب

اقرار به زبان

عمل به اعضاء

هرکدومش که نباشه اون ایمان ناقصه

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
نه ایشون میگه لاک زدن کلا گناهه 😐

درسته جلو نامحرم گناهه چون جلب ووجه میکنه و نشون دادن زیباییه ولی جلو محارم اشکالی نداره

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
نه که بخوام باهات مخالفت کنم.صرفا به عنوان یه سوال می پرسم. چرا میگی سر خودت رو شیره بمالی؟ خدا نی ...

ببخشید من جواب میدم.درسته خداوند کمال مطلقه و هیچ نیازی به عبادت ما نداره.اما خلقت ما به صورتیه که ما باید عبادت کنیم تا به سعادت برسیم.اگر نوع و کیفیت عمل مهم نبود خداوند کیفیت خاصی برای عبادات تعیین نمیکرد.همه ما عباد الله هستیم و باید دستوراتی که حدا گفته رو عمل کنیم.اون مشکل از جهان بینی ماست که با کراهت انجام میدیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم من همیشه بالاک نمازو قرآن میخونم موهامم بیرونه وآرایشم دارم بیرون رفتنی. اعتقاد من ب اینه هرکی ...

منم با شما موافقم 

مهم دله ک باید پاک باشه 

زندگی تورا داشتن است❤
ناخن کار من طوری لاک میزنه که دورش فضا برای آب وضو هست هم شیکه و هم نماز میخونم

مگه میشه به ناخن و دورش و همه جاش باید اب برسه ناخن کارتون  میخواد با این حرفا همه مشتری هاشو داشته باشه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....