سلام خانما تودوراهی گیرافتادم خیلی دوس دارم نماز بخونم از طرف دیگه هم عاشق ناخن بلندو لاک زدنم نمیدونم چیکارکنم،شنیدم که میشه بالاک هم وضو گرفت ونماز خوند؟به نظرتون چنین چیزی امکان داره؟
نه فتوای جدید نیست هر چیزی که باعث جلب توجه نامحرم بشه گناه داره لاک هم خب همینجوره حالا من خودمم رعایت نمیکنم لاک میزنم ولی نمیشه که سرخودمونو گول بمالیم بگیم گناه نیس
عزیزم من همیشه بالاک نمازو قرآن میخونم موهامم بیرونه وآرایشم دارم بیرون رفتنی. اعتقاد من ب اینه هرکی هرجوری با هردین و مذهب و زبان و با شیوه های مختلف با خدا در ارتباط باشن. ی لاک نمیتونه بین منو خدا فاصله بندازه. اگ خدا نمازو دعای منو نمیپذیرفت حضورشو تو زندگیم حس نمیکردم. یکی فقط میگه خدایا شکرت، یکی هم همیشه سرسجاده و قرآن ب دسته
قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
نه که بخوام باهات مخالفت کنم.صرفا به عنوان یه سوال می پرسم. چرا میگی سر خودت رو شیره بمالی؟ خدا نی ...
ببخشید من جواب میدم.درسته خداوند کمال مطلقه و هیچ نیازی به عبادت ما نداره.اما خلقت ما به صورتیه که ما باید عبادت کنیم تا به سعادت برسیم.اگر نوع و کیفیت عمل مهم نبود خداوند کیفیت خاصی برای عبادات تعیین نمیکرد.همه ما عباد الله هستیم و باید دستوراتی که حدا گفته رو عمل کنیم.اون مشکل از جهان بینی ماست که با کراهت انجام میدیم.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....