2777
2789
عنوان

کسی تخمدانش پلی کیستیک بوده و خوب شده باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195207 بازدید | 213 پست
سلام؛ خيلي وقت از گذاشتن اين پست گذشته ولي تو رو خدا ميشه لطفا اسم اون گياه دارويي كه كيست رو از بين ...

سلام عزیزم تاپیک رو گم کرده بودم😐😐والا عزیزم من از دارو اولیه جواب نگرفتم متاسفانه ولی خیلیا نتیجه گرفتن من یه سری دیگه بهم داد که ریختم تو کپسول وخوردم عزیزم بخدا یه دارو نیست که بگم خودشون میسازن اگه دوس داشتی تو خصوصی پیام بده شماره بدم بهت اگه خواستی برات میگیرم میفرستم هرجا باشی

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کاملا رفع میکنه

سلام خانومی چیشد تنبلیتون رفع شد؟ اسم قرصتون چی بود؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

عزیزم درمانای شیمیایی بزار بعد از گیاهی اگه خدایی نکرده جواب نداد

پیش این حاج اقاهه رفتن جواب گرفتن

مطب حاج اقا شعبانی

۹_۷۷۶۸۰۶۲۸

هنر معشوقه ایست که در آخر با دیگران تقسیم میشود.
سلام عزیزم شما لیزر رفتی جواب گرفتی؟همزمان دارو هم مصرف کردی؟لیزرت با کدوم دستگاه بود؟

بله جواب داد.دارو رو چند ماه همزمان با لیزر خوردم عالی بود ولی چون قصد بچه دار شدن داشتم قطع کردم الان یکم مو داره چون دارو رو قطع کردم ولی مثل اون وقتا نیست .

منظورم کیست نیست.پلی کیستیک تعداد زیاد و ریز کیسته.یا همون تنبلی تخمدان

من یهو پارسال رفتم سنو گفت پلی کیستیکی بعدش هی میرفتم سنو میگف تخمدانات تنبلن دکتر بهم مدروکسی پروژسترون داد سه ماه خوردم قبل دارو فولی ۸ داشتم بعد دارو فولی ۱۸حالا موندم ینی با پروژسترون خوب شدم یه دوباره برمیگرده

من یهو پارسال رفتم سنو گفت پلی کیستیکی بعدش هی میرفتم سنو میگف تخمدانات تنبلن دکتر بهم مدروکسی پروژس ...

میگن درمان نداره فقط با دارو کنترل میشه .ولی میری دکتر ازش بپرس حتما

میگن درمان نداره فقط با دارو کنترل میشه .ولی میری دکتر ازش بپرس حتما

والا اینماه هم دقیق پریود شدم ولی از ماه بعد میخوام اقدام کنم ۰ یه سوال اگه زمان تخمکگذاری ترشحات داشته باشیم و کیت هم مثبت شه ینی فولیکول داریم؟؟

والا اینماه هم دقیق پریود شدم ولی از ماه بعد میخوام اقدام کنم ۰ یه سوال اگه زمان تخمکگذاری ترشحات دا ...

انشالا به سلامتی

والا من کیتو استفاده نکردم و برای فولی هم سونو ندادم هیچوقت ولی فکر میکنم هست که کیت مثبته و ترشح هم داری

اقدام کن انشالا که میگیره .فقط ببین داروهایی که میخوری بایدقبل اقدام قطع شده باشن یا مشکل نداره.من اسپیرونولاکتون میخوردم دکتر گفت حداقل 3یا 4ماه قبل اقدام قطعش کنی