دخترم وقتی ایستاده نگهش میدارم پای راستشو به سمت داخل کج میزاره پای چپشو درست میزاره بردم سه ماهگی از مچ و انگشتاش عکس گرفتم صاف بود و مشکلی نداشت کف پاشم صاف نیست نرماله. بنظرتون کی درست میشه دیگه؟ من چیکار میتونم براش بکنم؟
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان هنوز بدنش اونقدر تحمل نداره که وایسه . درست میشه گلم نگران نباش
آخه بچه های همسنش پاشونو صاف میزارن خیلی نگرانم
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
عزيزم خب طبيعيه چون نميتونه تعادل بگيره مجبوره پاهاشو بذاره داخل الان فقط بايد بتونه يه كوچولو بغل ...
غلتیدن بلده دو روز غلت زد اومد رو شکمش دیگه نزد اگر چیزی دستش باشه بخواد بکنه دهنش میاد رو شکم که از دستش نیفته خودش دوس داره ایستاده بگیرمش میخوابونمش گریه میکنه
وقتی دوماهش بود دکتر گفت طبیعیه من نگرانم که چرا هنوز درست نشده ولی بچه های همسنش اینطوری نیستن
نه بابا واسه چی همه بهم میگفتن بچه باید از سه ماهگی برگرده دخترمن تازه یک هفتست برمیگرده بچه ها باهم ...
اطرافیان میگن احتمالا مشکل داره که اینطوری می ایسته