2777
2789
عنوان

فولیکول غالب وبارداری

191 بازدید | 19 پست

سلام خانوما کسی هست حولب بده؟؟

من پریودام سی روزه بودن.این ماه چهار روز انراختم جلو‌.باید بیستم میشدم شانزدهم شدم‌.حساب کردم شاید پریودام ۲۷روزه شدن.واسه همین ۱۲سیکلم رفتم سونو.یک فولیکول غالب ۲۲میلی درتخمدان راست داشتم.دارو اینا مصرف نکردم.حالا سوالم اینه فولیکول غالب یعنی چی؟؟یعنی ازاد شده؟؟کی باید لقدام داشته باشم.لطفا هرکی میدونه حواب بده

اگه روز 12 فولی بالغ داشتید، روز 12، 14، 16، 18

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکارکردی برای فولیکول؟من فولیام خیلی ریزن

بخدا هیچی تازه اصلا درست حسابی ام غذا اینانمیخورم.وقتی خواستم برم گفتم حتما الان هشت یا ده باشه.یا میگه تنبلی داری.ولی خداروشکر گفت ۲۲.میتزسم خیلی بزرگ باشه

بالغ یعنی تواین دو سه روز میترکه و تخمک آزاد میشه

شما باید از امشب یک شب درمیون رابطه داشته باشی

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
بخدا هیچی تازه اصلا درست حسابی ام غذا اینانمیخورم.وقتی خواستم برم گفتم حتما الان هشت یا ده باشه.یا م ...

بسلامتی

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
بالغ یعنی تواین دو سه روز میترکه و تخمک آزاد میشه شما باید از امشب یک شب درمیون رابطه داشته باشی

غالب یعنی همون بالغ؟/تابترکه باز جای رشد داره؟میترسم هیلی بزرگ بشه کیست بشه

عزیزم یکروز درمیان رابطه داشته باش، سریع از جات بلند نشو ، یه نیم ساعت پاهات بالا بگیر احتمال ۹۰ درص ...

انشالله فزیزم خدا از دهنت بشنده‌حالا شانس من شوهرم میخواد بره شهرستان نمیدونم چیکارکنم

غالب یعنی همون بالغ؟/تابترکه باز جای رشد داره؟میترسم هیلی بزرگ بشه کیست بشه

آره همون غالبه

جای رشد داره واسه بعضی ها تا سایز ۲۸هم رشد میکنه

نگران نباش میترکه

کاره هر ماهشونه😆

مگه دارو خاصی مصرف میکنی

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
انشالله فزیزم خدا از دهنت بشنده‌حالا شانس من شوهرم میخواد بره شهرستان نمیدونم چیکارکنم

خب بره 

کی میخواد بره؟

امشب و پس فردا صبح رابطه داشته باش حله

من ۲ساله که هرماه یک شب یا دو شب درمیون رابطه داشتم نمیشد

ماه قبل با شوهرم سرسنگین بودم فقط ۳دفعه تو کل ۱ماه رابطه داشتم به فاصله ۴شب 

پیش خودم گفتم این ماه بیخیال 

مطمئن بودم که نمیشه

اما شد

خدا بخواد کوه هم جاب جا میشه