2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی

165 بازدید | 23 پست

بنظرتون برای دهم تجربی اشتراک الماس ماز رو بخرم ؟

یا کلاسینو و تام لند؟

کدومتون تجربه دارین و براتون موثر بوده؟

و اینکه اگه اشتراک الماس ماز رو بخرم فقط تا یه ساله یعنی تا تموم شدنه دهمه؟ یا سه سال تا اخر دوازدهم؟

میشه راهنمایی کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چندمی من مازو گرفتم

من ورودی دهم تجربیم

تو چندمی؟ موثر بوده برات؟ 

میشه درباره جزوه و اساتید و ازموناش و ... بگی؟

خودت تا حالا چه استفاده هایی ازش کردی؟

بله گرفتم موثرم بوده

چه استفاده هایی ازش کردی؟

اساتید و جزوه و ... هاش چطوریه؟

تدریساشون در حدیه که کامل متوجه شد و یاد گرفت و درصد بالایی توی آزمون‌های مختلف زد؟ و یا آزمون‌های نهایی و تشریحی

ماز واقعاااا شاهکار کرد خیلی خوبهههه حتما ماز بگیر

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

چه استفاده هایی ازش کردی؟اساتید و جزوه و ... هاش چطوریه؟تدریساشون در حدیه که کامل متوجه شد و یاد گرف ...

همه جور استفاده 

نوبت اول و که خوندم باهاشون نمره هام همه عالی برای نوبت دوم مشکلاتی پیش اومد که نشد که بشه خوب بخونم ولی دوره سی پی ار گذاشتن لحظه آخری خودمو نجات دادم 

ماز واقعاااا شاهکار کرد خیلی خوبهههه حتما ماز بگیر

اشتراک الماس ماز رو کاملشو بخرم؟ یا جدا فقط تدریسای اساتیدش رو؟

موثر بوده برات؟ چه استفاده هایی ازش کردی؟

میشه درباره جزوه و تدریسای اساتید و ... بگی؟