2777
2789

دوستان گلم من قصد مسافرت به اصفهان  دارم و یه تاپیک زدم درمورد جاهای تاریخی و باستانی ... الان یه سوال برام پیش اونده که مسجد جامع و مسجد شیخ لطف الله یکی هستند یا دومسجد متفاوتند؟؟وسوال دوم اینکه اگه جدا هستندهردو حالت موزه دارن یا نماز توشون برپا میشه؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو تا هستن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

مسجد جامع توی سبزه میدان هست 

مسجد شیخ لطف الله توی میدون نقش جهان هست 

فرق دارند با هم دوتاش و برو

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
مسجد جامع توی سبزه میدان هست  مسجد شیخ لطف الله توی میدون نقش جهان هست  فرق دارند با هم ...

ممنون گلم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]