2777
2789
عنوان

راهنمایی کنین چی بگم به همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 70 پست

بعید میدونم ندونن که صداشون رو این دیوارای نازک آپارتمان نمیگیره، بنظرم براشون مهم نیست شما هم مستقیم نگو چون احتمالا برخورد خوبی نخواهی دید سعی کن یه کاغذی اگه میشه بندازی تو خونه یا ماشینشون ، درکتون میکنم خیلی وضعیت چندشیه 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه نمیگی عروس و دامادن؟ چطوری پسر نوجوون دارن

اشتباه تایپی بود خودم پسر نوجون دارم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خب ع یزم بچس واقعا درک کنید به خدا ۲ سالش خب هرچی بهش میگم‌گوش نمیده زیادم بدو بدو نمیکنه این همسایه ...

اها دو ساله چيزي نيست اين همسايها ما٨سالشه باورت ميشه مبلو و ميز و ميندازه انگار زلزله ميشه تو خونه

يكم بزرگ تر شد ببزش پارك انژريشو تخليه كنه نميشه اخه بچم هي بگي بشين انرژيش بايد ازاد شه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
واقعا فكر ميكني ادم روش ميشه تو چشم يكي زل بزنه همچين حرفي رو بزنه؟

واقعا هرچه فکر میکنم روم نمیشه برم بگم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اها دو ساله چيزي نيست اين همسايها ما٨سالشه باورت ميشه مبلو و ميز و ميندازه انگار زلزله ميشه تو خونه ...

اگه ۸ سالش بود که مینشست .اون مثل همسایه مامانم دوتا بچه داره با اسکوتر ودوچرخه میرن 

بعید میدونم ندونن که صداشون رو این دیوارای نازک آپارتمان نمیگیره، بنظرم براشون مهم نیست شما هم مستقی ...

واقعا الان تمام دست و پاهام یخ کرده صداشون میومد

منم بچم بدو بدو میکنه همسایه اومد گفت گفتم ببخشید چشم ولی خب بچس چیکارش کنم هرچقد هم بهش میگم فایده ...

من به خاطر همین مشکل طبقه همکف گرفتم .خیلی تذکر میدادن با اینکه بچه هام آروم بودند گاهی میدوییدن

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه ۸ سالش بود که مینشست .اون مثل همسایه مامانم دوتا بچه داره با اسکوتر ودوچرخه میرن 

اين ماشين برقي داره تو خونه با اون تردد ميكنه 😕هر چي سر راهشه ميندازه

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
من به خاطر همین مشکل طبقه همکف گرفتم .خیلی تذکر میدادن با اینکه بچه هام آروم بودند گاهی میدوییدن

من قبلا ویلایی بودم الان یک سال اومدم اپارتمان سال بعد حتما همکف میگیرم اینجورم بچه ام گناه داره بهش میگم بشین ندو