2777
2789
عنوان

راهنمایی کنین چی بگم به همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 70 پست
به نظرم دخالت نکن ....بعدا واست دردسر نشه . 

خيلي بده شوهرش صداي زنو بشنوه !!!مرد ممكنه حتي چشم ب اون زن پيدا كنه و...ديدم ك ميگم

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
منم بچم بدو بدو میکنه همسایه اومد گفت گفتم ببخشید چشم ولی خب بچس چیکارش کنم هرچقد هم بهش میگم فایده ...

صدای بچه مشکل نداره عزیزم صدای تازه عروس داماد!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم یه همسایه داشتیم خیلی جوون بودن وقتی شروع میکزدن یه داد و هواری راه مینداختن ... ولی زود رفتن ...

اینا خونه ی خودشون مستاجر نیستن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
منم بچم بدو بدو میکنه همسایه اومد گفت گفتم ببخشید چشم ولی خب بچس چیکارش کنم هرچقد هم بهش میگم فایده ...

خيلي بده دويدن بچه و سروصداش همسايه مام هست آس شديم

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

اگه باهاش سلام علیک داری خودت محترمانه بهش بگو ، بگو که دیوارای اینجا عایق صوتی نداره چون اطلاع نداشتی خواستم بگم که مطلع باشی 

اگه نه رو یه کاغذ بنویس بنداز تو خونش

ما هم یه همسایه داشتیم خیلی جوون بودن وقتی شروع میکزدن یه داد و هواری راه مینداختن ... ولی زود رفتن ...

من موندم کجاش سرو صدا داره😐😐😐

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
آخه پسر نوجون دارن تو خونه اگر بشنوه خیلی زشته

پسر دارم

صدای بچه مشکل نداره عزیزم صدای تازه عروس داماد!

وای چ بد بهشون بگو به خانمش بگو اگه راحتید خنده خنده بهش بگو اگه نه برو درخونشو بزن وبا احترام بهش بگو شاید بیچاره ها نمیدونن 

بچه رو من تذکر نمیدم فقط اگه زمان استراحت و خواب باشه...منم ک آپارتمان ساکن بودم خیلی بد بود هر روز با همسایه بحث بود میگفت صدای پای بچت اذیتمون میکنه..خانم ساعت۱۱شب تا۸صبح بیدار بود ۸میخابید تا۴بعد از ظهر

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خيلي بده دويدن بچه و سروصداش همسايه مام هست آس شديم

خب ع یزم بچس واقعا درک کنید به خدا ۲ سالش خب هرچی بهش میگم‌گوش نمیده زیادم بدو بدو نمیکنه این همسایه ماهم خیلی دیگه گیره