2821
2789
عنوان

کالسکه ی ‌خوووووب چی بخرم؟

105 بازدید | 14 پست

تجربه دارهای عزیز بیایین بگین چی استفاده کردین، باز و بسته شدنش خیلی مهمه برام. چیزی میخوام با یه حرکت جمع و باز بشه، سبک و روون باشه، سیت رو به مادر و پشت به مادر بشه، کریر داشته باشه، ترمز پدالی

خلاصه یه چیز همه چی تمام دیگه

من دلیجان خریدم.خوبه .ولی بازو بسته شدنش و نمیدونم چقد راحته.چهارتیکش شد۷۳۰

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کدوم مدلش؟ دیرو رفتم کلی کالسکه دیدم گیج شدم  تا ۶ میلیون درنظر دارم

مدل زیاد داره کویینی خیلی سبکه ولی مطمئن نیستم رو به مادر بشه.من خودم گراکو مدل evo دارم رو به مادر هم میشه ولی خیلی سبک مثل عصایی ها نیست اما خیلی راضیم سه سال تو سفر و بیرون کمکم کرد

عزیزم الان تمام کالسکه های خارجی میشن چیکو  گراکو

چیکو هم والا چیکو های قدیم، الان مارکایی اومده که چیکو دیگه حرفی برا گفتن نداره

مکسی کوزی دیدم، مک لارن، ببکو، سید، جی بی، سایبکس، ... ولی خب مدل هاشون خیلی متنوعه و همه ی مدلا توی یه فروشگاه موجود نیست

گفتم از تجربه ی دوستان بپرسم

بین کالسکه های خوب خارجی پیشنهاد بدین لطفا تا ۵ ۶ میلیون در نظر دارم هزینه کنم

اگر تهرانی خیابون ولی عصر بالاتر از عباس آباد نمایندگی مکسی کوزی داره بالاترش روبروی پارک ساعی پگ پرگو هست اونم خیلی خوبه.خیابون بهارم داخل سمیه نمایندگی مکسی کوزی هست

مدل زیاد داره کویینی خیلی سبکه ولی مطمئن نیستم رو به مادر بشه.من خودم گراکو مدل evo دارم رو به مادر ...

ویژگی هایی که گفتم رو داره این مدل؟ دو مدل مکسی کوزی دیدم جمع شدنشون چند مرحله ای بود که من میخوام ساده با یه حرکت جمع شه

چیکو هم والا چیکو های قدیم، الان مارکایی اومده که چیکو دیگه حرفی برا گفتن نداره مکسی کوزی دیدم، مک ...

عزیزم خودت حرفه ای هستی اما قیمتشم شرطه 

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792