2777
2789
عنوان

فشار خون بالا بعد از بارداری

10682 بازدید | 20 پست

بچه ها چیکار کردین چی خوردین واسش من پره اکلامپسی شدم اما بدون دفع پروتئین 😭 هفته ی 40 شدم 😫😫😫زایمان کردم الان فشارم بالاس باز هیچ دارویی به من ندادن گفتن باید بری پزشک قلب اخه من چیکار کنم 😭 کاشکی بود کسی مشکل منو داشت بگه دکتر چی براش نوشته برا کاهش فشار خونش باور کنین سرم داره منفجر میشه عصری رفتم فشار گرفتم 14 اما انوکساپارین زدم نمیدونم حالا چند شده چون شنیدم میگن فشارو بالا میبره توروخدا بگین چه داروی فشاری خوردین واسه کنترل 

من داشتم دفع داشتم مسمويت فشار ١٨ بعدش ديگه فشار نگرفتم چند ماهه زايمان مردي دارو نخور بدنت عادت ميكنه 

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستانی که زایمان کردی اگه هم بیمارستان نمیخوای بری چون احتمال داه بستری بشی برای چک کردن بیش ...

من قبل زایمان  روز خود زایمان فشار 18 بستری شدم بچمو دنیا اوردن 1 روز تو ای سیو دوروز تو بخش پریروز مرخص شدم دیشب پریشب فشارم رفت بالا رفتک باز بیکارستان فشار 15 قرص زیر زبونی دادن و اومدم خونه گفتن ما نمیدیم باید بری دکتر قلب اقا اومدن خونه و هیچیم نبود سر شب رفتم امپول انوکساپارین بزنم دیدک ای وای این بااعث فشار میشه اقا گفتم به قرص فقط بهم داد اما الان حس میکنم فشارم خیلی بالاس دست تنهام و شوهرم شب کاره منمو اجیم خیلی حالم بده پول هم تو دستم نیست که برم  متخصص قلب 😫😭 موندم همینطور خیلی هم میترسم 

من قبل زایمان  روز خود زایمان فشار 18 بستری شدم بچمو دنیا اوردن 1 روز تو ای سیو دوروز تو بخش پر ...

من بستری شدم ای سی یو بعد مرخصی دکتر قلب اکو کرد و ...برام این دوتا قرص نوشت ۳ ماه خوردم فشارم پایین اومد یکی از قرص ها رو گفت نصف کن بعد یک مدت گفت ۱ چهارمش بخور بعد هم کلا یکیشو قطع کرد فقط وارسارتان میخوردم الان دوسال از زایمانم میگذره تازه نرمال شدم و قرص قطع کردم مبخوای فعلا شما برو داروخانه بگو بجای وارسارتان چی جایگذین شده چون وارسارتان تازگی تقلبی شده و ممنوعه ببین به جاش چی جایگذین کردن من وارسارتان ۸۰ میخوردم روزی دوتا بحور شب و صبح تا فشارت پایین بیاد تا که بری دکتر حتما اینجوری نمیشه دختر خطرناکه فشار بالا