2777
2789

من ب تازگی رفتم کلاس خیاطی و پنجشنبه عروسی داریم و من اومدم یه شومیز برا خودم دوختم ک با دامن بپوشم رنگ شومیزه صورتی کمرنگ کمرنگ شاید صورتی چرک 😆برا این ک اذیت نشم موقع کشیدن الگو روی پارچه از روان نویس استفاده کردم الان که لباسه تقریبا اماده شده متوجه شدم ک با اب پاک نمیشه 😎😎😑ب نظرتون  ببرم خشکشویی میتونه تمیزش کنه؟یا راه حلی دارید ک توی خونه درستش کنم؟ خواهریا لدفا کمکم کنید همه میدونن ک دارم لباس میدوزم درواقع خراب بشه بی آبرو میشم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه هاشو بزار تو شیر یا ماست ببین میره

تو اون کلاس بهتون نگفتن با صابون  مخصوص بکشید رو پارچه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

چرا اینکار رو کردی... الان پاشو خیسش کن لامصب جوهر خ سمجه حتما ببر خشک شویی 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

عزیزم با صابون خیاطی اشنا شدی😂😂😂

حداقل مدادی حتی خودکار لا مصب حداقلش دیگه ماژیک اخه روان نویس😯😂

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤