2777
2789

سلام خانمای عزیز اگه تجربه دارین در مورد کرم لایه بردار لطفا بگید چه مارکی خوبه البته گرون نباشع پوستم کدر شده قراره برام خواستگار بیاذ میترسم.اگه کسی کرم هالیوود استفاده کرده لطفا بگه

سالهاست که منتظر آمدن روزهای بهترم اما نمیدانم چرا هنوز دیروزها بهترند....

برو یه دکتر پست عالی تا برات پاکسازی عمیق انجام بده.

این لایه بردارا بیشتر به پوست اسیب میزنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه دکتر پست عالی تا برات پاکسازی عمیق انجام بده. این لایه بردارا بیشتر به پوست اسیب میزنه

نمیدونم عزیزم بنظرم لایه بردار بهتره تا پاکسازی قبلا استفاده کردک ولی اسمش یادم نیس

ممنون گلم

طرز مصرفشم اینطوریه

میزنی به پوستت دو دقیقه ماساژ میدی بعد میذاری بمونه ده دقیقه بعد میشوری

اگه دیدی تا این حد اوکی بود فرداش بذار یک ربع بمونه

من نیم ساعت هم میذارم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه پوست حساس باشه اذیت میشه

طرز مصرفشم اینطوریه میزنی به پوستت دو دقیقه ماساژ میدی بعد میذاری بمونه ده دقیقه بعد میشوری اگه دی ...

اع من میخواسم بگیرم مثلا شب تا صبح‌بزنم که. مرسی عزیزم لطف کردی

میخواستم عصر سفارش کرم شمعدونی رو بدم از اون دست سازا ولی یه نگاهی ب نی نی سایت کردم همشون نوشته بود ...

اره منم جای جوشام مونده هر سری لایه بردار زدم خیلی خوب شده جاش رفته ولی چون بعد دوباره جوش زدم ولی گوش شیطون کر چند وقتیه نمیزنم شکرخدا.من کرم هالیوود دیدم خیلی ازش تعریف میکنن هم سفید کننده‌هم لایه بردار ولی شمعدونی تا حالا نشنیدم