2777
2789
عنوان

مالیخـــــــوریا👽💀🔥

142 بازدید | 15 پست

یه حسی در من وجود داره بنام مالیخوریا

دوس ندارم اینجوری باشم مخصوصا در خرید و خرج کردن

اصلا با دست و دل باز خرررج نمیکنم شاید بخاطر اینه که یه مدت بیکاری، بیپولی، نداری کشیدم

هر چی برا خودم میخرم، میرسم خونه انقد فکروخیال میکنم که چرا خریدم،ضررکردم،گرون گرفتم

نظرم عوض میشه دلم میخواد عوضش کنم، نکنن هم افسرده میشم گریه میکنم

مالیخوریا جدیده؟از خانواده مالیخولیاست؟🤔

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خسیسی ب خودت برس بیخیال مال دنیا کیفشو ببر

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

مالیخولیا رو میدونم چیه که بازم به مشکل شما ربطی نداره

مالیخوریا هم که اصلا نمیدونم چیه!!!!

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
مرسی از کامنت خوبت عزیزم راستی جریان امضات چیه

جدی گفتم فقطططط خوش بگذرون؛ تونستی خودتو ب کافیشاپ یا صرف غذا یا فست فود دعوت کن واسه خودت کادو بگیر ؛ من چند وقت پیش با ی خرید اینترنتی برای خودم کادو گرفتی البته یه سالی میشه باز دلم میخاد🙂کسب درآمد اینترنتیه ، که تو امضام توضیحشو دادم اینم لینکش؛ اگه متوجه نشدین درخواست دوستی بدین تو خصوصی توضیح میدم

https://facenama.com/signup/r:1637068

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم