2777
2789
عنوان

میشه بیایید کمک...

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 27 پست
منم اینجوریم شایدم زندگیم بدار راستش دیگه هیچ علاقه ای بین من وشوهرم نمونده بی تفاوت شده واسم عمرا د ...

اره واقعآ از چشمم‌افتاده ولی...

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
خدا روشکر بچه نداری من بدبخت اسیر بچه امم واسه کی قرص میخوذی بیخیال بابا محل نزار هر چه بادا باد&nbs ...

میخوام بچه دار نشم آخه واسه خودم چیکار کردند که واسه بچم‌ بکنند

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی افسرده شدم دوست دارم بمیرممممم

ممنون گلم خودشون اینقدر دخترشون خوشبخته شوهرش و خانوادش عالیه اند

میغهم چی میگی چون خودمم دارم عذاب میکشم از خانواده همسرمولی ببین ماکه تو زندگیاشون نیستیم شاید الکی ظاهرسازی میکنن فقط اینو بدون عدالت خدا حقه میزنه ایشالا بلاخره یروزی کمرشون مطمن باش من ایمان دارم عزیزم

میغهم چی میگی چون خودمم دارم عذاب میکشم از خانواده همسرمولی ببین ماکه تو زندگیاشون نیستیم شاید الکی ...

ممنون که امید میدی عزیزم انشاالله که خدا جوابشون بده

میخوام بچه دار نشم آخه واسه خودم چیکار کردند که واسه بچم‌ بکنند

ببین به خودت فرصت بده تا وقتی مطمئن نشدی بچه دار نشو نزار مثل من بشی نمیتونم از بچه ام دل بکنم وگرنه همین فردا طلاق میگرفتم 

فداتشم عزیزم ایشالا بحق اینروزای عزیز هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم گلم التماس دعا

انشاالله

ببین به خودت فرصت بده تا وقتی مطمئن نشدی بچه دار نشو نزار مثل من بشی نمیتونم از بچه ام دل بکنم وگرنه ...

دیگه هیچ حسی برای بچه دار شدن ندارم شاید یه روزی طاقتم‌تموم شد و نتونستم‌بمونم الانم تموم‌شده ولی به شوهرم‌عادت کردم با ابنکه اصلآ محبتی نداره

دیگه هیچ حسی برای بچه دار شدن ندارم شاید یه روزی طاقتم‌تموم شد و نتونستم‌بمونم الانم تموم‌شده ولی به ...

خداوند هرچی رو ب صلاحته جلوت قرار بده امیدوارم با گذشت زمان شوهرت باهات خوب بشه 

خداوند هرچی رو ب صلاحته جلوت قرار بده امیدوارم با گذشت زمان شوهرت باهات خوب بشه 

ممنون از دعای شمادوست عزیزم😗

عزیزم لطف داری 

قربانت گلی