2777
2789

براش قسمت قسمت توضیح بده و بعدش ازش بخواه اونجارو که توضیح دادی را برات توضیح بده وقتی تموم شد بهش بگو دو دور دقیق بخونه و ازش سوال کن

ولی عادتش نده که همش بخوای براش توضیح بدی، قسمتای سختو براش توضیح بده

وقتی هم که خودش میخواد بخونه بهش بگو هر قسمتیو که دوبار خوندی برای خودت توضیحش بده و بعد روی کتابو نگاه کن ببین درست گفتی یا نه

یکی از دغدغه های بسیاری از افراد به خصوص دانش آموختگان این است که بتوانند قدرت یادگیری خود را افزایش دهند. اما این خواسته رویایی دست نیافتنی نیست، بلکه شما می توانید با راهکارهایی قدرت یادگیری خود را افزایش دهید.... اگر شما نیز در یادگیری مطالب مشکل دارید و یا به دنبال تقویت ان هستید به سایت ذهن مراجعه کنید:

https://zehn.ir/blog/افزایش-یادگیری/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ز آنجا كه هوش و استعداد تحصيلي به‌عنوان دو عامل اساسي در پيشرفت تحصيلي، كمتر تحت تأثير معلم يا مربي واقع مي‌شود، سعي بر آن است كه با افزايش انگيزه دانش‌آموزان باعث تقویت یادگیری دانش اموزان شویم.

زيرا در حالت مساوي برابري هوش و استعداد تحصيلي افراد، مشاهده شده است كه پيشرفت تحصيلي افراد با انگيزه چشمگيرتر بوده است. با وجود آنكه معلمان در تغيير هوش و استعداد تحصيلي نقش چنداني ندارند، ولي مي‌توانند در بالا بردن انگيزه دانش‌‌آموزان مفيد واقع شوند.