2777
2789

فکر کنم تو قانون مردسالار ایران همچین چیزی هست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

قبل از عقد باید باهاش مطرح میکردی که اگر قبول داره تو عقدنامه امضا کنه.

اگر مطرح نکردی الان میتونه نذاره!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میتونه

تو ایران بله گفتن فقط به معنای شروع زندگی مشترک برای زن نیست. معناش میشه کسی رو انتخاب میکنی که میتونه اجازه نده تحصیل کنی ، میتونه اجازه نده پاتو از خونه بیرون بزاری ، میتونه اجازه نده پاسپورت بگیری و سفر خارجی بری ، میتونه رسما و قانونا چهار تا زن صیغه کنه و حق اعتراض نداشته باشی ، ... و خیلی اختیارات دیگه

ببخش حرفام تلخه ولی طعم حقیقت همیشه تلخ بوده😐

استارتر عزيز جاي مناسبي اين سوال رو نپرسيدي. دوستان اطلاعات حقوقي ندارند و پاسخ هاي احساسي ميدن

اره عزیزم اخه من دارم ازهمسرم جدامیشم اس داد الان ک دانسگاه روببوس بزارکنار هنوزعقدیم اجازه نمیدم  براهمین

بله میتونه تو ایران بله گفتن فقط به معنای شروع زندگی مشترک برای زن نیست. معناش میشه کسی رو انتخاب م ...

نه آقاجان

مرد بدون اجازه ی زن اول حق نداره زن دیگه ای بگیره . جزو شروط ضمن عقد هست .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
نه آقاجان مرد بدون اجازه ی زن اول حق نداره زن دیگه ای بگیره . جزو شروط ضمن عقد هست .

اون در مورد عقد دائم هست که اجازه زن اول رو لازم داره. در صیغه عقد موقت اجازه زن اول لازم نیست

اره عزیزم اخه من دارم ازهمسرم جدامیشم اس داد الان ک دانسگاه روببوس بزارکنار هنوزعقدیم اجازه نمیدم &n ...

عزيزم من وكيلم. قانون و رويه قضايي همون چيزيه كه گفتم. ولي بايد باهاش بجنگي ديگه. انتخاب با خودته. اگه مشكل ديگه اي با هم نداريد، سعي كن قانعش كني كه دست از مخالفت برداره