2777
2789
عنوان

در مورد ای یو ای

411 بازدید | 15 پست

سلام خانمها میشه اگه کسی ای یو ای کرده واسم توضیح بده چیکار کنم که موفق باشه هر کسی تجربه داره موفق یا ناموفق باید بگه چیکار باید کرد کلا قبل و بعد از ای یو ای 

iui خیلی بدرد نخوره مخصوصا اینکه مشکل از مرد باشه! درصد موفقیت iui خیلی پایینِ ولی خوب صفرم نیست

مشکلی نداریم .فقط بخاطر اینکه پسر دار بشم میخوام این کار رو بکنم دوست دارم موفقیت امیز باشه سری اول تجربه دارین بهم بگین ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دکتر به من گفت بعدش گرمی نخور

سری اول که انجام دادی گرمی نخوردی ؟

چه چیزایی خوبه ادم بخوره که موفق بشیم شما سری اول چه کارایی کردی و چه کارایی نباید میکردین 

سری اول که انجام دادی گرمی نخوردی ؟ چه چیزایی خوبه ادم بخوره که موفق بشیم شما سری اول چه کارایی کرد ...

چرا من سر سری گرفتمش اومدم بعد آی یو .حلیم گرم و گوشت گوسفند خوردم .نمیدونم ولی میگن گرمی نباید بخوری بعدش .قبلش خودت و شوهرت گرمی بخورین

قبلش موز و گردو عسل قهوه برا شوهرت .دوش آب سرد قبلش شوهرت ...امیدوارم موفق باشی بیا خبرشو بده 

فدات حتما شما زودتر ای یو ای میکنید بیا بگو چیکار کردی .حتما توصیه ها رو گوش کن ورعایت انشاالله موفق بشی .سه روز هم کار سنگین انجام نده