دخترم الان 7ماه و بیست روز شه ولی علاقه به غذا نشون نمیده غذاش باید خیلی صاف باشه مثلا یه کم گوشت یا برنج توش معلوم باشه اصلا قورت نمیده وقتی با آرد برنج درست میکنم و فقط آب گوشت رو میریزم توش و سبزی و خیلی صافه خوب می خوره ولی خوب الان موندم تاکی این جوری!!! برنج نیم دون کامل هم له کنم باز نمی خوره چی کار کنم اگه همین جور بدم آخرش بد نمیشه!!خیلی استرس دارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه میگفتن این جوری نده بد عادت میشه یه هفته هی با برنج نیم دانه پختم و گوشت و همه رو حسابی له می کردم ولی اصلا دو قاشق بیشتر نمی خورد و گریه میکرد ولی صاف شده رو با بازی کامل میدم بش الان من چی کار کنم به نظرتون با تجربه ها؟؟
شما همه چیز تو غذاش بریز، جو سبزی گوشت عدس و حبوبات و.... ولی میخوای بهش بدی میکس کن یا با گوشت کوب برقی خوب لهش کن .
خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘
گاهی میزنه به سرم هی با ارد برنج و غذای خیلی صاف سیرش کنم مهم اینه سیر بشه ولی دوباره استرس میگیرم میگم شاید روال بدی باشه این جوری ای کاش کسی که تجربه داره بگه کار درستیه یا اشتباهیه!!
واسه یبوست هم که گفتی ، یکم ارد سبوس بزنج ، یا سبوس گندم بخر تو غداهاش بریز ، هم خیلی مقوی هس هم دسشویی اش درس میشه . من روزی یه قاشق تو غذاش میریختم قشنگ دوسه بار دسشویی میکرد
خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘
هانی جون راستش میکسر ندارم اگه همون با آرد برنج بهش بدم بعدا با غذا خوردنش مشکل پیدا نمیکنم شم ...
عزیزم من تا حدود ده ماهگی فک کنم ، بعدش دندوناش کم کم رشد کردن و اونم درس شد