2777
2789
عنوان

محبت وتوجه همسر

193 بازدید | 16 پست

چکارکنم همسرم باهام حرف بزنه 4سال عروسی کردیم اندازه 1سال فقط حرفزدیم خونمون سوتو کوره روزی فقطچندکلمه حرف میزنیم اونم مجبور باشه هفته ای یکبار من زنش هستم شاغلم وبیشتر خرج خونه بامنه همه مناسبتها رو براش ارزش قائل میشم اما دریغ از یک تبریک روز تولد یا.....

من همسرداری رو تمام وکمال واسش انجام میدم واقعا مثل مرد باهاش کار میکنم هیچ دروغی هم توزندگیم بهش نگفتم نگران بچه م هستم که بزرگ بشه این سکوت ما رو زندگی آیندش تاثیر میزاره ضمنا فقط توخونه اینجوریه جاهای دیگه بلبل مجلس میشه .

نه سلام صبح داریم نه خسته نباشید و نه شب بخیر. شبها هم فوتبال جای هم آغوشی بامن میگیره اینقدر فوتبال میبینه تا من بخوابم و بعدا بیاد پیشم. دوسم داره اما هیچوقت به زبون نیاورده حسرت این جمله رو دارم خدا به داد دخترم برسه که چه عشقی رو با سکوت ما باید یاد بگیره 

ببخشید طولانی شد دعایی اگه هست راهنمایی کنید دیگه خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو حرف بزن تو سر صحبت رو باز کن وقایع طول روز رو براش تعریف کن شاید کم کم اونم از این سکوت بیرون اومد

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
تو حرف بزن تو سر صحبت رو باز کن وقایع طول روز رو براش تعریف کن شاید کم کم اونم از این سکوت بیرون اوم ...

حرف میزنم هیچی نمیگه فقط سرش بعنوان تایید تکون میده بارها بهش گفتم حرفبزن لااقل پیش بچه. یکروز خوب میشه بعد دوباره سکوت. گدایی محبت میکنم بخدا 

خب سعی کن تو یه فرصت خوب همین هارو بهش بگی

با توجه به اینکه بچه تون دختره حتماً حتماً بهشون بگین

دختر باید از محبت پدرش سیراب بشه نیاز داره و پدرش باید نیازش رو برآورده کنه از نون شبم واجبتره به نظرم😊 تو بزرگیاش تاثیر میذاره هااااا😌

با محبت بهش بگو که به دخترمون محبت کن قربون صدقش برو

خودتونم تو خونه حرفهای محبت آمیز بزنید تا یاد بگیره

وقتی یاد گرفت به دخترتون گفت شما هم لوس کن بگو پس من چییییییی اول من😝

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
عزیزم حتما کاری کرد که حس کردی دوست دار میش بگی از کجا فهمیدی دوست دار

اینه اهل خیانت نیست وتا مریض میشم پرستاریم میکنه همیکنه چشم ودل پاکه واسه من نشونه دوست داشتنه

حرف میزنم هیچی نمیگه فقط سرش بعنوان تایید تکون میده بارها بهش گفتم حرفبزن لااقل پیش بچه. یکروز خوب م ...

عزیزم گدایی محبت نتیجه عکس مید کاملا بعضی وقتا ازش دور بشو مثلا برو خونه مادرت شبم بمون یا وقتی مشغول کاریه برو تو اتاق تا خودش بیاد بگ داری چیکار میکنبی بعضی وقتا اروم برو بغلش بخاب البته اگه استقبال میکن ولی در کل بکم یزار اون بیاد دنبالت

خب سعی کن تو یه فرصت خوب همین هارو بهش بگی با توجه به اینکه بچه تون دختره حتماً حتماً بهشون بگین د ...

بخدا همه این کارها رو کردم. جالب اینه خیلی وقت واسه دخترم میزاره بهش عشقم میگه وهرلحطه میگه دوستت دارم به تربیتش اهمیت میده میگه اینقدر بهت محبت میکنم تا محتاج محبت دیگران نشی من بهش میگم اینا رو بمنم بگو میگی ای بابا حوصله داریاااا بدش میاد من میگم بمن بگو

اینه اهل خیانت نیست وتا مریض میشم پرستاریم میکنه همیکنه چشم ودل پاکه واسه من نشونه دوست داشتنه

خوب عزیزم پس وقتی دوست  ارزش دارکه محبیشو جلب کنی ولی نه اینکه همیشه وهمه جا شما بری واس گرم کردن رابطه بعضی وقتا شما بکشونش طرف خودت با هرروشی

عزیزم گدایی محبت نتیجه عکس مید کاملا بعضی وقتا ازش دور بشو مثلا برو خونه مادرت شبم بمون یا وقتی مشغو ...

بارها بهش سرکار پیام دادم دلم واست تنگ شده یاشب میرم پیشش استقبال نیمکنه

بخدا همه این کارها رو کردم. جالب اینه خیلی وقت واسه دخترم میزاره بهش عشقم میگه وهرلحطه میگه دوستت دا ...

بهش بگو یعنی فقط دخترمونو دوست داری؟

فقط نگران اونی محتاج محبت دیگران نشه؟

بگو منم از جنس دخترمون هستم همون قدر نیاز دارم

این حرفهارو هیچ وقت به صورت بحث یا دعوا مطرح نکن

همیشه با ناز و عشوه بگو😍

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

میشه بپرسم همسرتون هم شاغل هست یا نه؟