2777
2789

جمعه مهمونهای خیلی عزیزی دارم،که میخوام براشون ماهی کبابی رو زغال درست کنم،میخام بترکونم  طرز خوشمزه شدن ماهی به سبک کردستان که مزشون عالیه میخام،ماهی کبابی جنوبیها با سبزی هم محشره،میشه بگین چکارکنم  

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

پياز و سير فراوان و سبزي ماهي با فلفل تند همه رو تفت بده بعد تمر هندي هم اب كن بريز داخلش بعد كه سرد شد شكم ماهي رو پر كن بعد روي پوست ماهي هم يكم همون تمر رو بمال خوشمزه است راستي ادويه و نمك هم به موادت بزن

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من خودم کرد هستم ..من ماهی و چند ساعت میخوابونم تو اب لیمو توش تازه ..پیاز و کمی زعفران و روغن زیتون و نمک خیلی خوب میشه هر وقت هم گذاشتی رو ذغال رو ماهی ها لیمو ترش تازه و دایره دایره ببر و بذار رو ماهی 

سبزی مخصوص داره میاری اول ابپز میکنی وبعد تفت میدی جدا سیر وپیازم جدا تفت میدی بعدش سبزی میریزی تو ماهیتابه که توش سیر وپیاز باشه وبعد تمرهندوکه بااب خیسوندی وهسته هاش دراوردی میریزی بایکم رب میذاری بعدش میذاری روماهی 

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤

سمت کردستان ماهی رو یکی دو روز میزارن نمک و سماق میزارن بعد کبابش میکنن 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

آخ چی گفتی ما رفتیم رودخونه همون جا کنار آب ماهی گرفتیم اونم قزل وای خدا همون جا تمیز کردیم ی کم نمک زدیم تو شکمش آخ آخ دهنم داره آب میریزه 🙁🙁

وای خدا نمیدونی چقد چسبید 

جای همتون خالی روانی شدم 🤣🤣🤣🤣

بعد رفتنت همه آزوهام مُردن 😔😔
آخ چی گفتی ما رفتیم رودخونه همون جا کنار آب ماهی گرفتیم اونم قزل وای خدا همون جا تمیز کردیم ی کم نمک ...

نوش جونت  

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .