2777
2789

کسی رو میشناسین که با گرفتن تعهد یا حق طلاق زندگیشون خوب شده باشه؟

هم زبان بسیار است، همدلی می خواهم، همدمی می خواهم، همرهی می خواهم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من دیدم خالم ازشوهرش تعهدگرفت تودادگاه شوهرش دیگه بهش هیچی نمیتونه بگه...ولی خب خیلی سخته همه ی مردانمیدن به همین راحتی منم میخوام بگیرم اگه بده ولی بعیدمیدونم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فکر نکنم زندگی با این چیزا خوب بشه.هر چیزی باید دلی باشه

یه ترسی می افته پاشون حداقل

یا زنه دید فایده نداره میره طلاق میگیره 

عزیزم چه کسی باشه چه نباشه نمیشه نتیجه گرفت برا شما هم جواب میده یا نه، شما اخلاق شوهرتو بسنج، اگه اهل اصلاح خودش باشه و داشتن شما و زندگیش براش مهم باشه شاید تاثیر داشته باشه ولی در غیر این صورت...

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

بله دو سه تا از موکل های من  تو فاصله دادگاه و جلسات آشتی کردن 

الان هم خداروشکر دارن زندگی میکنن

فقط اینکه دو طرف باید واقعا بخوان که سازگاری کنند و تغییر کنند یکطرفه جواب نمیده 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

نه جاریم اردیبهشت رفت قهر مهر بخشید و حق طلاق گرفت همین طور گذشت حتی خانواده شوهرم نرفتن برای اشتی شنبه هفته پیش طلاقشون رسمی شد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

من یکیو میشناسم به زنش خیانت کرد زن گفت حق طلاقو بده تا ببخشم و آبروتو نبرم اونم حق طلاقو داد ولی زنه دید نمیتونه با کسی که بهش خیانت کرده زندگی کنه رفت طلاق داد شوهرشو و مهریه اشو هم گرفت و تمام !

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

هر چیزی ممکنه...

هیچ وقت هیچ چیزی غیرممکن نیست.

بله پیش اومده

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
اره من دیدم خالم ازشوهرش تعهدگرفت تودادگاه شوهرش دیگه بهش هیچی نمیتونه بگه...ولی خب خیلی سخته همه ی ...

فاطمه جان من ۹ ماه استقامت کردم الانم چپ و راست دارم میکشونمش دادگاه

هزارتا واسطه فرستاده ولی قبول نکردیم گفتیم تعهد یا حق طلاق باید بده

اونم خیلی کوتاه اومده ولی هنوز قبول نکرده

ما هم کوتاه نمیایم