2777
2789
عنوان

بیاین ی سوال دارم

72 بازدید | 6 پست

خانما با کاربری جدید اومدم چون شوهرم از کاربری قبلیم خبر داشت و نمیخواستم اتفاقی متوجهش بشه

اگه شوهرتون کلاس زبان مختلط بره و ی شب حس کنین زیادی بیدار مونده و داره چ ت میکنه تا ۳ صبح و ازش ک بپرسین بگه تو گروه میحرفم(ی جورایی میدونین راست گفته) و شما متوجه بشین از حرکت انگشتاش ک ی سری پیامارو حذف میکنه ولی ب روش نیارین و بخوابین دمدمای صبح بیدارشین و متوجه بشین رمز گوشیش عوض کرده عکس العملتون چیه؟؟

شما باشین ب روش میارین؟

(اینم بگم ک من باردارم و استراحتم و خونه مادرمیم من روتخت ی نفره میخوابم و شوهرم روی زمین ولی محبتمون کم نشده یعنی قبل از خواب مثه همیشه ایم و برای خواب میره سرجاش

اینم بگم ک بین چت کردنش ی بار ک خواستم برم کنارش گفت نه و خودش سریع اومد پیشم کلی بغلم کرد  یعنی میخوام بگم یکمزیادی توجه میکرد و این منو مشکوک میکرد)

کاربری قبلی۹۶/۶
شاید حساس شدی    

صبح بهش پیام دادم و گفتم چرا رمز عوض کردی

اول گفت شک الکی داری

بعدش گفت بذار صادقانه بگم تو گروه با بچه ها ل ا س میزدیم نخواستم تو متوجه بشی میدونستم میری سراغ گوشیم😢😐😐

کاربری قبلی۹۶/۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شوهرم ادم شوخیه با همه بگو بخند میکنه هفته پیشم تو گروه میحرفیدن بلند میخوند و منم بهش ایده میدادم برای جواب دادن

ولی اینکه صبح مستقیم گفت ل ا س میزدیم خیلی حس بدی بهم داده اصن از صب تپش قلب گرفتم

کاربری قبلی۹۶/۶

عزیزم به خودت استرس نده مطمین باش اگه میخواست کاری کنه اینجوری صادقانه جوابتو نمیداد..

وقتی اومد باهاش صحبت کن بهش بگو میدونم که خیلی شوخی ولی من دوست ندارم بیش از اندازه باشه و اینا..

عزیزم به خودت استرس نده مطمین باش اگه میخواست کاری کنه اینجوری صادقانه جوابتو نمیداد.. وقتی اومد با ...

میدونم چیز خاصی نیست ولی ازینکه ازم پنهون کرده و گفته نخواستم بدونی خیلی دلگیرم

منکه پایه همه شوخیاش هستم

ممنون گلم ک وقت گذاشتی

کاربری قبلی۹۶/۶