2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکار کنم واسه رسیدن بهش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 35 پست
سلام عزيزم عهد قاجار كه نيست شماره تلفنشو گير بياره مثل يه خاانوم زنگ بزن حرف بزن 😐

عزیزم نه عهده قاجار نیست ولی مردم تلفن میزنن که کارشون درست بشه نه بدتر خراب شه من طرفمو می شناسم هر پسری از ابراز علاقه دختر خوشش نمیاد بعدشم اون اصلا از من توقع همچین چیزی نداره خیلی به منو خواهرام به چشم دخترای نجیب و سرسنگین نگاه میکنه در ضمن اگه یوقت از سره تعجب به خواهراش بگه چی؟حیثیتم میره تو فامیل یا اگه گفت حسی ندارم دیگه تا آخره عمر نباید پامو تو خونشون بذارم

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دنبال معجزم چون اعتقاد دارم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته اگه بخواد خودش میتونه محبت منو به دلشون بندازه 

اصلا اهل فضای مجازی نیس انقدر که سرش شلوغه حتی وات ساپ هم نداره

اسمس بده 

ترسو بزار کنار 

بهش بگو چقد دویش داری بگو ۶ ساله بهت فک میکنم 

ب نظرم بهش بگو خیال خودتو راحت کن 

شاید اونم دوس داشته باشه روش نمیشه بگه 

بعد رفتنت همه آزوهام مُردن 😔😔
اسمس بده  ترسو بزار کنار  بهش بگو چقد دویش داری بگو ۶ ساله بهت فک میکنم  ب نظرم به ...

نمیتونم میترسم به کسی بگه بدبخت شم  

مگه شغلش چیه? بنظرم هیچوقت نگو امکان اینکه نااميدت کنه خیلی زیاده 

کارش آزاده نمیتونم دقیق بگم فامیل دارم اینجا میترسم شناسایی شم

چند سالشه؟ با کسی دوست نیست؟ خودت چند سالته؟

عزیزم نه با کسی دوست نیست قبلا بود ولی الان نه خواهراش میگن،صبح میره شب میاد خیلی سرش گرمه کاره 

داداش خودمم دختر خالمو گرفت ، خود دختر خالم پیشنهاد داد به داداشم ، خیلی هم انتظار کشیده بود ، به نظرم اینطوری اصلا وجهه خوبی نداره من بودم این کارو نمیکردم تا خود پسره نخواد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
اگه دنبال معجزم چون اعتقاد دارم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته اگه بخواد خودش میتونه محبت منو به د ...

عزیز ۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا ودود بگو به نیتش همیشه و یبارم که اومد خونتون ذکر رو که گفتی فوت کن به یه چیز شیرین و بده بش بخوره.اگه بخدا توکل کردی باید به نتیجه ش قانع باشی.حتی اگه بهش نرسی.شایدم اون کس دیگه ای رو دوست داره اینم در نظر بگیر

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏