من این روزا حال دلم خوب نیست صبح که پاشدم با خودم گفتم دیگه ممکنه چیزی منو خوشحال کنه ؟؟و در نهایت به این نتیجه رسیدم که نه ممکن نیست هیچ چیزی واسه من اتفاق بیفته همه اینا فقط تو رویاست ........امروز که اومدم سایت یه خبر خیلی خوب از یه کاربر مهربون گرفتم و واقعا خوشحال شدم با خودم این خبر خوب را به عنوان یه نشونه گذاشتم که اره هنوز خدا هست هنوز زوده واسه ناامید شدن هنوز میشه منتظر معجزه بود هنوز میتونم خوشحال باشم ....... کاربر مهربانی ممنونم ازت چون بهم امید دوباره دادی بهم شور زندگی دادی و منتظرم واسه معجزه هنوز ...
خدارو شکر یکی بهت امید داده منم می دونم هیچ چیز خوبی برام اتفاق نمی افته فقط خدا تلخیای زندگی رو 14 ساله نصیبم کرده از هیچی هم دریغ نکرده دیگه دوسش ندارم خدا مگه مهربون نیست چرا خدای من تلخ و نامهربونه خشنه هر وقت باهاش حرف زدم انگار بهم خندید و یکی اضافه کرد به بدبختیام دیگه تحملم تموم شده چرا خودش به ایه قران خودش پایبند نیست
خدارو شکر یکی بهت امید داده منم می دونم هیچ چیز خوبی برام اتفاق نمی افته فقط خدا تلخیای زندگی رو 14 ...
بهت بگم من الان وسط خرابه زندگیم بودم در این حد اوضاع بد باور میکنی ؟ یه حاجت بزرگی دارم سالها دعا کردم هنوز نشده و تازه یه اتفاقی افتاد که کلا زندگیم تبدیل به یه ویرانه شد من موندم وسطش تک و تنها ... منتظر معجزم میدونم اتفاق میفته
الهی قربونتتت بررم خیلی ممنونم ک حضور این تو دلیم انقدر خوشحالت کرد ازش میخوام برات از خدا بهترینارو بخواد هیچ پاک تر از این تو دلیم نیست فقط میخوام بااون دل پاک و کوچولوش برات از خدا بهترینارو بخواد خاله خانومیش
خدارو شکر یکی بهت امید داده منم می دونم هیچ چیز خوبی برام اتفاق نمی افته فقط خدا تلخیای زندگی رو 14 ...
ما ادما وقتی ناامیدیم همه چیو تک بعدی میبینیم منم مثل شما بودم باید چشم و گوشتو بیشتر باز کنی من کسی نبود دلداریم بده چون به کسی نگفته بودم ک در جوابم بگه عیب نداره خدا بزرگه درست میشه حس کردم دارم عرق میشم یاس گناه کبیرست خیلی چیزا وفق مراد ادم پیش نمیره یکی واسه پول میناله یکی از خیانت و یکی از مریضی تو همین نی نی سایت بچرخ ببین ادما با چه بدبختیایی سرو کله میزنن ادم هرچی انرژی منفی ذخیره کنه همه چی بدتر میشه ی دوست انرژی منفی داشتم متاسفانه از شوهرشم طلاق گرفت بنظرم بخاطر افکار و انرژیای منفی که تو مغزش رخنه کرده بود این اتفاق افتاده و خیلی چیزای دیگه معمولا ادمای منفی یا مریضن یا بدبخت پس این فرکانس مزخرفو از خودت دور کن تو اگه بخای به خودت کمک کنی میبینی ک خدام بهت کمک میکنه
قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی