2777
2789
عنوان

خیاطی یا ارایشگری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25310 بازدید | 36 پست

آرایشگری هزینه آموزشش بالاست اما راحتتر و درآمد زایی بهتر و بالاتری داره،خیاطی خیلی کمتر هزینه میکنی خیلی طاقت فرساعه تا بخوای هم مشتری جذب کنی طول میکشه!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگری عالیه ٬٬٬با این همه لباس با فیمت مناسب ودوخت خوب که دیگه میره هزینه کنه که یه لباسی بدوزه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

الان خانوما پول بیشتری برای آرایشگاه و زیبایی خرج میکنن. لباس اکثرا آماده میخرن و سراغ خیاط نمیرن... البته من خودم خیاطم و اگه بخوام کار کنم و پول دربیارم, حداقل ماهی دو سه تومن میشه... ولی خب خیلی حوصله میخواد و خسته میشی... 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

هر دوش درآمد خوبی داره ولی آرایشگری به شدت هزینه داره

باید همش تند تند لوازم آرایشای خوب بخری که مشتری رو راضی کنه هی دوره های جدید بری که رو مد باشی باید مدل بزنی که مشتری جمع کنی باید آلبوم کار داشته باشی و خیلی چیزای دیگه

من جاریم آرایشگره میکاپ کاره شبنم نظیفه

خییییییییییییییییلی هزینه کرد خییییییییییییلی

مثلا فقط یه آلبومش نزدیک 25 میلیون سه چهار سال پیش درومد حالا الان که مسلما باید آلبوماش گرون ترم باشه

چون باید پول مدل بدی پول لباس بدی پول گل بدی گل آتلیه بدی ولی الان ماشالا هزار ماشالا سعادت آباد میشینه و درآمدش عالیه 

ولی اگه بخوای یه ارایشگر معمولی ازین سرکوچه ایا بشی خیلی فایده نداره

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

ارایشگری دیگه نمی صرفه

اکسیدان ۴ لیتریه ۱۲ تومنی شده ۵۰ تومن

همه چی گرون شده

دست هم خیلی زیاد شده من آرایشگاهمو تازه جمع کردم نمی صرفید دیگه

برو خیاطی جدیدا مردم رو اوردن به لباس های مزون دوز و لباسهای اماده یه زمانی خیلی همه طرفدارش بودن الان همه میخوان تک باشن 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

من تو یکسال شدم ی خیاط و ی مغازه تو بهترین نقطه شهر زدم، تو یکسالم جا افتادم. درآمدمم خدا روشکر خوب بود. 

یکی از دوستامم خیاطه ماهی 4.5 الی 5 تا درآمد داره

من بعد یکسال درآمدم به ماهی 2 الی 2.5 رسید ( این از خیاطی)

ولی باوجود این درآمد آرایشگری هم عااااالیه بشرط اینکه حسابی حرفه ای باشی، دوره های تخصصی رو بری حتماً 

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

جایی که برای خیاطی میخوام برم نزدیک خونمه 20 جلسه مبتدی 20جلسه حرفه ای هزینه هر 20 جلسه 320 تومنه اما بدون مدرک توسط استاد اموزشگاه اما نوخونه خودش اموزش میده

ارایشگری دیگه نمی صرفه اکسیدان ۴ لیتریه ۱۲ تومنی شده ۵۰ تومن همه چی گرون شده دست هم خیلی زیاد شده ...

دقيقا از وقتی اینستا اومده و خیلی از لباسارو ممکنه تو بازار پیدا نکنن

من بعد بارداری قصد دارم خانه دوخت و مزون بزنم.

تو رشته خیاطی باید بروز باشی نه ک تا آخر عمر بشینی فقط شخصی دوزی کنی، باید زرنگ باشی پیشرفت کنی

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

من ب عنوان خانمی ک عاشق خیاطی و ور رفتن با چرخ خیاطی بودم و اخر هم رفتم یاد گرفتم میگم خیاطی گوشه نشینت میکنه چون مجبوری تمرکز داشته باشی و کسی مزاحمت نباشه تا بتونی کارتو انجام بدی.

دوستِ مادرم ،خیاطِ کوچمون بود .وقتی باذوق رفتم ازش بپرسم کدوم اموزشگاه برم  گفت چون میبینم خییییییییلی علاقه مندی کاری بهت ندارم وگرنه میگفتم ک آرایشگری بری از لحاظدرامد و روحیه و همه چی بهتره.

من خیاطی رفتم و اصصصصصصصلا پشیمون نیستم ک خیاطی یاد گرفتم .ولی علاقم بعد از اتمام دوره فروکش کرد ک هیچ.بعد از ی مدت کار کردن و دوخت و دوز واسه دیگران،یجورایی از خیاطی بدم اومد ب حدی ک امتحان ضخیم دوزی رو پیچوندم😁بااینکه ازنظر مربیمون بهترین پالتوی سال رو دوخته بودم.

استارتر آرایشگاه بری همه دور هم ممعن و بگو و بخند 

مشتری همیشه هست و پوووول فراوون

اگه مدنظرت پول دراوردنه برو ارایشگری

از دور کسی که تو این کار نرفته همه میگن ارایشگری و اینا

اما من پدرم دراومد مدرکامو بگیرم چقدر دنبال جوازم دویدم اخرم که ورشکست شدم چون فقط خرج و خرج و خرج بود

همه ش باید بری دنبال مدل های جدید و یاد بگیری اتحادیه هر سال ازت پول میخواد کلی باید مالیات بدی کلی باید کرایه بدی ببخشید فقط حمالیش واسه ادمه پولشم برکت نداره

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

دوستم که سالن داره میگه چون گرونی شده خیلی کم میان برا رنگ وچیزای دیگه میگه فقط اصلاح وکوتاهی مشتری میاد برام باتوجه به اجاره وپول اب وبرق وپول مواد و...دیگه نمی صرفه برام