مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 عنوان طرز تهیه نیمرو | مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 56 پست سلام.بهم نخندین ولی من بلد نیستم نیمرو درست کنم همیشه زرده خیلی آبکی میمونه که عصبی میشم همشو قاطی میکنم.حالا بگین نیمرو خوشمزه و خوشگل چجوری درست میکنید؟؟؟ کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa 1397/08/27 | 10:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 شوهرت تخم مرغ درست میکنه😃 چه خوب. من امروز به شوهرم گفتم کلاسم دیر شده تا اماده میشم واسم یه لقمه ن ... باز خوشا به مرامش😂😂😂 کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 یادش رفت بخره 😕 اشکال نداره همین که به زبونم اورده باز جای شکرش باقیه😂😂😂😂 کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
گولاخ عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 9207 یادش رفت بخره 😕 کم شانس کی بودی😁 بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 ببین یه نیمرو چیه ۳ صفحه جلو رفت تاپیک🤣🤣 خدا کنه پربازدید بشه😂😂😂😂😂خداییش خیلیا بلد نیستن ولی خجالت میکشن بگن کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
miss_royaaa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 1792 کم شانس کی بودی😁 بخدا شوهرای مردم براشون غذا درست میکنه سفره میچینه به ما که رسید اسمون تپید ❤خدایا شکرت❤
miss_royaaa عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 1792 اشکال نداره همین که به زبونم اورده باز جای شکرش باقیه😂😂😂😂 استاتر شما اسرار داری من در هر صورت رازی باشم 😂 عاقا نیستم خیلی عصبانیم 😕 ❤خدایا شکرت❤
nazilaaaa عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 4307 آره ولي ما تو خاگينه يه كوچولو آرد هم ميزنيم با نمك و فلفل سياه فراوون فلفل و نمک میزنیم ولی ارد نه
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 استاتر شما اسرار داری من در هر صورت رازی باشم 😂 عاقا نیستم خیلی عصبانیم 😕 راضی باش ولی تلافی کن شب براش شربت درست کن بجای شکر نمک بریز🤣🤣🤣 کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
saba7487 عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 41 روغن که داغ شد تخم مرغ بشکن بعد با قاشق بزن رو زرده تا باز شه نمک بزن درش رو بزار با شعله کم رو به متوسط