2777
2789
عنوان

طرز تهیه نیمرو

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 56 پست

من هم ميزنم 

اول ميذارم ماهيتابه با روغن زيتون يه كم داغ بشه بعد زيرشو خيلي كم ميكنم تخم مرغا رو ميريزم بعد روش نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز ميريزم (يه بار با اين ادويه ها امتحان كن ديگه هرگز ساده نميخوري😋😋)

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

همونجور كه دوستان گفتن اگه دوست داري زرده خودشو بگيره بايد روغن زياد بريزي و كمي كه سفيده خودش رو گرفت درش رو كمي بذاري ،ميتوني از سفيده با قاشق آروم بريزي رو زرده دور زرده كاملا سفت ميشه يه هاله سفيده هم داره خيلي خوشمزه اس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدلی که شوهرم درست میکنه جالبه روغن داغ شد تخم مرغ میزنه هم نزده زیر شو کم میکنه و در تابه رو میذاره ...

شوهرت تخم مرغ درست میکنه😃 چه خوب. من امروز به شوهرم گفتم کلاسم دیر شده تا اماده میشم واسم یه لقمه نون پنیر میپیچی. گفت نه تو راه برات کیک میخرم 😒😔

❤خدایا شکرت❤
شوهرت تخم مرغ درست میکنه😃 چه خوب. من امروز به شوهرم گفتم کلاسم دیر شده تا اماده میشم واسم یه لقمه ن ...

والا خواهر بعد ده سال خونه داری توانش همینقدره😁😁😁

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
😐😐😐خب چیکارم دارین من همیشه اینجوری میپزم خیلی هم خوشمزه میشه😂😂

نوش جونتون ولي همين تخم مرغ هزار جور و شكل ازش ميشه غذا درست كرد همون نيمرو يكي مثل شوهر من دوست داره زرده شل باشه آخر كار كمي با سفيده همش بزنم ،خود من زرده سفت با ته ديگ 😆دوست دارم 

ما هم همینجوری درس میکنیم

من عسلی میخورم زرده اش سفت نشه  اون واسه خودش اینجوری میپزه😄

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

والا بوخودا بلدم همش بزنم.من میخواام زرده درسته بمونه ولی پخته هم بشه.اینبار درشو میذارم ببینم چی میشه.سپااااس😃

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa