2777
2789
عنوان

خانومای خوش ذوق

122 بازدید | 16 پست

خانوما من میخوام تو خونه رنگ بزارم میشه راهنماییم کنید...مثلا چ مقدار اکسیدان باید بریزم..اصلا چ چیزای لازمه تا ی رنگ خوب دربیاد..مرسی ازتون😍

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
من خوبم و اومدم ...چه رنگی میخوای بزاری

مرسی گلم...چوبی ابنوسی رنگ ترکیبیه خیلی خوب درمیاد...میتونی راهنماییم کنی اولین باره تو خونه میخوام بزارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای مامانم رنگ میزارم 7 زیتونی و با 5 دودی مخلوط میکنم چون موهاش بلنده زیتونی رو کلا میریزم و از دودی نصفشو و 1 و نیم اکسیدان میریزم خیلی ناز در میاد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
مرسی گلم...چوبی ابنوسی رنگ ترکیبیه خیلی خوب درمیاد...میتونی راهنماییم کنی اولین باره تو خونه میخوام ...

خوب بستگی به بلندی و کوتاهیه موهاتونم داره که چقدر رنگ بریزین و چقدر اکسیدان...اکسیدان نه باید زیاد باشه و نه کم

من برای مامانم رنگ میزارم 7 زیتونی و با 5 دودی مخلوط میکنم چون موهاش بلنده زیتونی رو کلا میریزم و از ...

فقط اکسیدان لازم داره...چقد باید بریزم

خوب بستگی به بلندی و کوتاهیه موهاتونم داره که چقدر رنگ بریزین و چقدر اکسیدان...اکسیدان نه باید زیاد ...

موهام کمی پایین تر از شونه هامه..ولی پره..فک کنم دوتا رنگ باید بگیرم اره؟

موهام کمی پایین تر از شونه هامه..ولی پره..فک کنم دوتا رنگ باید بگیرم اره؟

آره اگه پر باشه فکر کنم یکی و نصفی رنگ ببره کهاکسیدانم باید کم کم بریزی توش تو 3 مرحله و هر مرحله خوب هم بزنی....نه رقیق بشه نه غلیظ ...برای یکی و نصفی همون یکی و تصفی ام اکسیدان لازمه

آره اگه پر باشه فکر کنم یکی و نصفی رنگ ببره کهاکسیدانم باید کم کم بریزی توش تو 3 مرحله و هر مرحله خو ...

اها..زیاد نیست یکی و نصفی؟..ینی هرچقد رنگ باشه باید اکسیدانم همونقدر باشه؟

اها..زیاد نیست یکی و نصفی؟..ینی هرچقد رنگ باشه باید اکسیدانم همونقدر باشه؟

من عمه ام آرایشگره و بهم میگفت برای هر تیوپ رنگ 1 اکسیدان  لازمه...

من عمه ام آرایشگره و بهم میگفت برای هر تیوپ رنگ 1 اکسیدان  لازمه...

اها مرسی از پاسخت دوست عزیز😍😚