2777
2789

تا جایی که من اطلاع دارم فک نکنم، ولی شاید هم اره، واسه بارداری میخوای؟

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره در حال اقدامم اخه الان روز 15 هستم ولی کیت تخمک گذاری منفیه یعنی حتی هاله هم ننداخته

خب شما یک روز در میان اقدام کن دیگه از روز دهم سیکلت، منم در حال اقدامم ااین ماه

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
خب شما یک روز در میان اقدام کن دیگه از روز دهم سیکلت، منم در حال اقدامم ااین ماه

من هفت ماه درحال اقدامم ماههای پیش دکتر میرفتم و سونو میگرفت و با آمپول اچ سی جی تخمک آزاد میشد اولین ماه که با کیت اقدام میکنم ولی تعجب میکنم کیته حتی هاله هم نمینداره

من هفت ماه درحال اقدامم ماههای پیش دکتر میرفتم و سونو میگرفت و با آمپول اچ سی جی تخمک آزاد میشد اولی ...

من تا حالا از کیت استفاده نکردم، یک شب در میان از ده سیکل برات خوبه

من تا حالا از کیت استفاده نکردم، یک شب در میان از ده سیکل برات خوبه

من هفتم پریود اقدام کردم همونم گرفت معلوم نمیشه کی باشه.پس بعد پاک شدن شروع کنید.منم 8ماه از ده یازده پریود شروع میکردم نمی شد .ببار از پاک شدن شروع کردم و.فقط یکبار رابطه داشتم گرفت 

به کیت چیکار داری بدتر استرس میگیری.تو بعد پریود یه شب در میان اقدام کن و ریلکس باش

من از اول اقدامم اشتباه کردم که رفتم دکتر و هم خودم هم همسرم آزمایش دادیم و سالم بودیم به دکتر گفتم میخوام زود باردار بشم اونم هرماه بهم اچ سی جی تجویز میکرد بعد هفت ماه که باردار نشدم الان خدای استرسم، خواستم مثلا با تحقیقاتی که کردم با دونستن زمان تخمک گذاری شانسمو بالا ببرم ولی بیشتر استرس گرفتم که نکنه اصلا تخمک نداذم، بدجور درگیری فکری دارم

من هفتم پریود اقدام کردم همونم گرفت معلوم نمیشه کی باشه.پس بعد پاک شدن شروع کنید.منم 8ماه از ده یازد ...

عه چه جالب خیلی تعجب کردم، اخه من شنیدم از دهم به بعد، فقط یک روز در میان هم خیلی زیاد، من این ماه که از دهم شروع کردم سخت بود برام، اگه این ماه نباشم ماه بعد به قول شما، مرسی 

من هفتم پریود اقدام کردم همونم گرفت معلوم نمیشه کی باشه.پس بعد پاک شدن شروع کنید.منم 8ماه از ده یازد ...

چه جالب میشه بگید دوره هاتون چند روزه بوده؟  بچه تون پسره؟  من پسر خیلی دوست دارم

شما چند ماه اقدامید؟

من اولین ماه هستم، این ماه از دهم شروع کردم اقدام ،سه بار تا حالا اقدام کردم، اما اصلا استرس ندارم،میگم شاید پریود شدم ،از الان نمیخوام به نتیجه فکر کنم

عه چه جالب خیلی تعجب کردم، اخه من شنیدم از دهم به بعد، فقط یک روز در میان هم خیلی زیاد، من این ماه ک ...

منم ماههای گذشته همش از 12 به بعد اقدام کردم البته من سونو میرفتم و تخمک هنوز آزاد نشده بود، منم اگه این ماه نشه همین کارو انجام میدم