2777
2789

دورهام 30روزه بود.نه فعلا معلوم نیس سونو غربال اول هم نگفت .منم اول می گفتم پسر .ولی ی جایی رسیدم می گفتم خداااایا ی بچه صالح و سالم.که از این استرس بیفتم .خیلی روزهای سختی داشتم اصلا زندگیم سرد شده بود .اما الان واقعا برام فرق نمی کنه اتفاقا انقدر دلم دختر میخاد اسم دختر دارم پیدا میکنم .شوهرم صداش میکنه دخترم بابایی

دورهام 30روزه بود.نه فعلا معلوم نیس سونو غربال اول هم نگفت .منم اول می گفتم پسر .ولی ی جایی رسیدم می ...

خدا برات حفظش کنه، شاید هم چون استرس نداشتی زود باردار شدی،

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین ماه هستم، این ماه از دهم شروع کردم اقدام ،سه بار تا حالا اقدام کردم، اما اصلا استرس ندارم،م ...

خیلی خوبه اصلا استرس نداشته باشید، منم دو ماه اول اقدامم استرس نداشتم و امیدوار بودم ولی هرچی بیشتر گذشت بیشتر استرس گرفتم، فکر کنم از بعد پری اقدام بشه واقعا بهتره

فقط و فقط استرس نداشته باشید .استرس مانع میشه .منم فک نمی کردم تخمک داشته باشم برای همین هییییچ استرس نداشتم.حتی بلافاصله رفتم دستشویی.اصلا فکر نمی کردم چون هشت ماه تا صبح از جام تکون نمیخوردم نگرفت ولی اینسری گرفت

دورهام 30روزه بود.نه فعلا معلوم نیس سونو غربال اول هم نگفت .منم اول می گفتم پسر .ولی ی جایی رسیدم می ...

مبارکتون باشه عزیزم، ولی چه جالب با اینکه دوره هاتون 30 روزه بوده و اقدامتون زود بوده ولی نتیجه داشته،،،  شما چند ماه اقدام کردید؟  همیشه همین روزها اقدام میکردید؟ منم واقعا شرایطی دارم که باید باردار بشم خیلی

مبارکتون باشه عزیزم، ولی چه جالب با اینکه دوره هاتون 30 روزه بوده و اقدامتون زود بوده ولی نتیجه داشت ...

من هشت ماه اقدام کردم .بخدا خاست خدا بود خودم نفهمیدم کی باردار شدم .نذر حضرت علی اصغر کن زیارت عاشورا چهل روز بخون.نه همیشه از ده یازده شروع میکردم.فقط اینبار زود بود .اونم نه به قصد اقدام .برای خودمون.بدن هر کی فرق داره بعدم هر دوره با دوره دیگه فرق داره

فقط و فقط استرس نداشته باشید .استرس مانع میشه .منم فک نمی کردم تخمک داشته باشم برای همین هییییچ استر ...

الان خوندم نوشتید هشت ماه، منم دقیقا هفت ماه بعد اقدام تا صبح تکون نخوردم قبلشم همش تقویتی خوردم و با این حساب کتاب ها حسابی به خودم استرس وارد کردم، دعا کنید این ماه باردار بشم وگرنه منم از ماه دیگه مثل شما اقدام میکنم اگه همون ماه اقدام که شرایط زندگیم جور بودش باردار شده بودم دوماه دیگه مادر شده بودم

باردار میشی برات دعا میکنم دعای زن باردار زود اجابت میشه 

برای منم دعا کن مرسی 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖