2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برا جهازم تیکه میندازن

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 55 پست
مبل سلطنتي واسه جهاز؟؟؟ببين باباي من تو بازار مبله هر مبلي ميخواستم و حتي الان هم بخوام تو خونم ميار ...

افرین . دقیقا .نمیدونم چه اصرای دارن بعضیا .

خونه هاشونم کوچیکه ا . 

ولی بازم میرن سراغ مبل استیل بخاطر حرف دیگران

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا سلطنتی واسه خونه های ۱۵۰متر به بالا خوبه دوما درصورتی که اون جور مبل بخری باید یه دست هم راحتی ...

نه بابا فوقش ۹۰ متره کل خونه

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان

ببین توبهتررررین جهیزیه دنیاهم میبردی اوناحرفشونومیزدن پس بیخیال باش

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

سر جهیزیه تیکه میندازن چی داری چی نداری..جهاز تموم میشه سر سیسمونی تیکه میندازن چی داره چی نداره..ول کن بابابی خیال..بگو راحتی رو من گرفتم سلطنتی رو هم تو بگیر برا خونمون..والا ادعاها چه رفته بالا..نوبت خودشون که میرسه کوچکترین کاراشونو چنان ارج و قرب میدن آدم فک میکنه چکار کردن حالا