همه چیم تو جهازم خوبه حتی بیشتر از دختراش جهاز بردم ولی همش تیکه میپرونن فقط واسه این خاطر که اونا مبل سلطنتی دادن من با انتخاب خودم بابام برام راحتی گرفت حتی بعد سفارش مبلا هم با شوهرم دعوا شد که چرا بابات برات راحتی گرفته از بس همه تیکه انداختن خجالت میکشم کسی برام مهمون بیاد احساس بدی پیدا میکنم وقتی کسی از جهاز حرفی میزنه همیشه سرمو میندازم پایین یجورایی دیگه حساسیت پیدا کردم خونه خودم دلمو زده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبل سلطنتي واسه جهاز؟؟؟ببين باباي من تو بازار مبله هر مبلي ميخواستم و حتي الان هم بخوام تو خونم مياره اما مبل سلطنتي يا در واقع استيل فقط واسه خونه سن بالاهايت اصلا شيك نيست فقط اصالت داره شما هم بري تو ديزاين هاي خونه هاي شيك و جديد همش مبل راحتيه
زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده
اولا سلطنتی واسه خونه های ۱۵۰متر به بالا خوبه دوما درصورتی که اون جور مبل بخری باید یه دست هم راحتی بگیری رو اونا که نمیشه نشست از بی فرهنگی و نادانی و کج فهمیشونه.حالا خونه هاتون خیلی بزرگه؟