2777
2789
عنوان

خواھشا با این حرفم بھم ھجوم و حملہ ور نشید.

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 43 پست

خدا خودش گفته من صداتونو میشنوم هییچ وقت بی جواب نمیزارم اما بعضی دعا ها بصلاحمون نیست و ما هنوز ازش خبر نداریم بعضی دعا هامونو یکم دیرتر مستجاب میکنه بعضی هاشم بجای مستجاب کردنش اون دنیا از گناهامون کم میکنه همییشه امیدوار باش گلم.منم درکت میکنم اما ما نمیدونیم صلاحمون تو چیه

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسیحی ام و به خداوندم اعتماد کامل دارم همیشه بهترین ها رو برام خواسته

ببخشید اینو میپرسم فقط واسه اطلاعات بیشتره شما نماز میخونین یا فقط دعا 

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

عزیزم من چندسالیه که گرفتاری عجیبی دارم یعنی لحظه به لحظه زندگیم همراه ترس و دلهره اس ولی توی این مدت عجیب خدارو بیشتر حس میکنم یعنی قشنگ حس میکنم یه گوشه وایساده داره نگاهم میکنه، منم خیلی کم میارم ولی سریع قرآن رو بغلم میکنم و میچسبونم به قلبم فقط میگم آرومم کن تنها دعایی که میکنم میگم خدایا فقط خودتو ازمن نگیر چون اگه اونم ازدست بدم سرگردون ترین آدم دنیام بغض داره خفه می‌کنه منو 

منم یه دوره ایی از خدا یه چیز میخواستم و نداد، کفر میگفتم😥😥😥

ولی بعد از سالها از خدا معذرت خواهی کردم بابت ناآگاهی که داشتم، الان خدا رو شکر میکنم که سرنوشتم اونطور که خودم میخواستم نشد

از خدا بهترین ها رو بخواه، نه اون چیزیکه خودت دوسداری😘😘😘😘😘

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

فقط دعا میکنیم با خداوند صحبت میکنیم با شادی خداروشکر میکنیم نه گریه و زاری

سجده چی

اگه پدر ومادر بین بچه هاش فرق بذاره چقدر بچه ها ناراحت میشن حالا خدا اگه از پدر ومادرم مهربونتره فرق چرا میزاره بین بنده هاش که بعضیاش بیان اینقدر دل یکی رو بسوزونن بعدم هواشو داشته باشه که بیشتر قدرت بگیره وظلم کنه

همه لحطات سخت داشتن و یه روز از زمین و زمان بریدن گلم خدا روزایه سخت تورو هم تموم کنه انشالله. اگه ...

ببین خونہ دارم تن شوھرم بچم خودم سالم......این وضع زندگی ی تصمیم میگیرم واس زندگیم تھش گند میشہ تھش بن بست.....ھمش ناامیدی......ھمش افسردگی ھمش بدبینی ھم خل بازی

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘
ببین خونہ دارم تن شوھرم بچم خودم سالم......این وضع زندگی ی تصمیم میگیرم واس زندگیم تھش گند میشہ تھش ...

عزیزم به نظرم یکم حال خودتو خوب کنی شرایط خوب میشه

انرژی هات منفی شدن شاید

یه سفر برو از شرایط فاصله بگیر.بهتر نیشی انشالله

به کسی ربطی نداره که بخواد بهت حمله ور بشه حال و روز و اعتقادات شخصیته..‌به خودت مربوطه

خیلیا ب طرز خطرناکی میگیرن ب رگبار فوش 

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘