2777
2789
عنوان

خواھشا با این حرفم بھم ھجوم و حملہ ور نشید.

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 43 پست

من انقدر به این جمله ی نریزید سرم و حمله نکنید میخندددددم خدا میدونه

همش تصور میکنم زنای تو کوچه دارن دعوا و گیس و گیس کشی میکنن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

طراحی و برنامه نویسی انواع وب سایت با قیمت مناسب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادمی دیگه کم میاره ادم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اگه بمنم حنله نکنن .واقعادارم آتئیست میشم لطفاریپلای نکنین ممنون.

ببخشید اونی که گفتی ینی چی  

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

خدا میگه هر طور منو تصور کنی من همون طور به نظرت میام. یه مدت شکرگزاری کن بدون منت و توقع و با آرامش قلبی مطمئن که خواسته تو گرفتی دعا کن. در قانون هستی از دست دادن معنی نداره. یا همونو به دست میاری یا جایگزین بهترشو.

من یادمه وارسال هیچی هیچی باران نمیومد همه ذکرو دعا تو گروها پخش میکردن.ک بارون بیاد ولی بازم نمیومد.

دیگ همه بریده بودیم و حالت خسته وغم.تابستون بی ابی هم گذروندیم.

ولی امسال ماشاالله خوب خدا داره جواب دعاهارو میده.

منظورم زمان اجابت دعاست.انشاالله تویفرصت مناسب خدا نگاهت میکنه.

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..
اگه بمنم حنله نکنن .واقعادارم آتئیست میشم لطفاریپلای نکنین ممنون.

دلم میخوا ریپلای کنم

بیاااااا

بیاااه لنتییی بیا گیس همو بگیریممم

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️